Gratis Aanmelden

Geile Eksle zoekt relatie

Eksle (36)

Het geluk zit hem in kleine dingetjes en die wil ik graag delen met iemand. Graag wat oudere mannen die een gesprek op niveau aankunnen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Eksle
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats: Meierijstad
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Geile Eksle van 36 uit Meierijstad, Noord-Brabant zoekt relatie
Loizie (48)
★★★★★
Volgens mijn vriendinnen kan ik maar beter alleen blijven. Ze hebben allemaal rotervaringen en ook ik heb helaas al een huwelijk achter de rug. Maar helemaal alleen? Nee joh, dat kan ik niet! Ik heb in ieder geval een kerel nodig om aan mijn trekken te komen. Want naarmate ik ouder word, heb ik steeds meer zin in sex. En zonder man kom ik dan nergens!
Vrouw Loizie zoekt jongen
Claudia666 (48)
★★★★☆
In het dagelijks leven werkzaam als fysiotherapeut. Ben erg goed met me handen en weet veel over het menselijk lichaam, denk dat dat altijd wel goed van pas kan komen:)
Rijpe Claudia666 zoekt relatie
Merea (49)
★★★★★
Mijn stoute schoenen hebben al veel te lang in de kast gestaan dus tijd om er eens werk van te maken. Sinds ik gescheiden ben ga ik niet meer op stap en heb ik niet echt meer genoten van de dingen die ik graag doe. Toch ben ik zeker dat die ene lieve man dit nu aan het lezen is en al zin heeft mij beter te leren kennen.
Moeder Merea zoekt neuk date
Carolyna (48)
★★★★★
Ik ben al een tijdje gescheiden maar kan het alleen zijn niet gewoon worden. Die leegte vind ik verschrikkelijk en zou best iemand om mij heen willen. Een gezellig glaasje drinken en eens een goed gesprek.
Gescheiden Carolyna zoekt neuk date
KuppieD (49)
★★★★☆
Ik zou het heel vervelend vinden wanneer je alleen maar interesse zou hebben in mijn D cup. Ik heb namelijk heel veel meer te bieden als het op het gebied van sex komt.
Hete KuppieD zoekt sex
Kimmetje (49)
★★★★☆
Ik zat even te denken hoe ik een leuke man kan vinden, dit leek mij de perfecte oplossing. Want ik ben al een tijdje alleen en het word hoognodig tijd om de draad weer op te pakken. Na mijn mislukte huwelijk wou ik eerst even wat rust hebben, maar nu ben ik er wel weer aan toe. Want wat is er nu leuker dan twee mensen die elkaar lief kunnen hebben en misschien wat moois op gaan bouwen?
Rijpe Kimmetje zoekt neuk date
Tanneke
★★★★★★★★★★
Wij zijn een bi/lesbisch koppel en we zoeken iemand die voor onze hond kan zorgen voor een weekje. We willen je graag belonen met een triootje na afloop van onze vakantie.
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Pleuni
★★★★★★★★★☆
Ben op zoek naar een software techneut die wat programma\'s wil komen installeren en wat dingen wil opschonen op mijn PC. Ik ben zelf nogal onhandig daarmee, maar wel handig met andere dingen..
Software installeren (Klus van 3 uur)
Jacquelien
★★★★★★★★★☆
Een ventilatie rooster is naar beneden gedonderd in mijn badkamer. Kan iemand dat even vast timmeren of wat dan ook? Ik doe dan een kleine betaling in natura.
Timmerklus (Klus van half uur)
Laurien
★★★★★★★★★☆
Wie o wie kan voor mij in een oude eikenboom klimmen om daar twee flinke takken af te zagen? Vind je het goed als ik je daarna beloon met een fijne handjob? Kan ik goed...
Tak afzagen (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten