Gratis Aanmelden

Milfje Ria50 zoekt relatie

Ria50 (57)

Ik ben begonnen aan mijn tweede jeugd zullen we maar zeggen. En daarvoor ben ik op zoek naar geile mannen, die mij echt eens kunnen verwennen ( je moet wel kunnen likken als Lassie :-) )

Maak contact met haar
  1. Naam: Ria50
  2. Leeftijd: 57 Jaar
  3. Woonplaats: Eijsden-Margraten
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Milfje Ria50 van 57 uit Eijsden-Margraten, Limburg zoekt relatie
Meetta (47)
★★★★★
Ook al ben ik wat ouder ik heb zeker nog mijn charmes, en die wil ik maar al te graag in de strijd gooien. Van wat voor een charme zou jij kunnen genieten? Ik in sexy lingerie op een kleedje voor de haard?
Gescheiden Meetta zoekt contact
Toemaar (49)
★★★★★
Ik zou het zo geil vinden eens goed tussen mijn tieten geneukt te worden door een heerlijke man met een gigantische pik, iemand die veel spuit en mij daarna helemaal onderspuit, ook in mijn gezicht!
Rijpe Toemaar zoekt man
Ergwild (49)
★★★★☆
Als jij mocht kiezen tussen een geile massage of een lekkere blowjob, wat zou je dan kiezen? Ik kan je vertellen dat ik in beiden heel goed ben hihi.
Hete Ergwild zoekt neuk date
Katn (47)
★★★★★
Hi leuke heren! Ik ben een sexy dame en ik schaam me nergens voor, ik heb daarom ook zin om helemaal los te gaan en als jij dat ook wilt dan hebben we elkaar gevonden.
Geile Katn zoekt relatie
Brianak (47)
★★★★☆
Ze zeggen wel eens als je eenmaal een donkere vrouw hebt gehad dan wil je nooit meer een ander. Nou ik kan je zeggen als je mij hebt gehad dan wil je zeker geen ander meer.
Mama Brianak zoekt man
Hanneke (47)
★★★★★
Het is alweer een tijdje geleden dat er een man in mijn leven was, zeker na wat mijn ex mij allemaal heeft geflikt was ik er even klaar mee, maar nu wil ik verder met mijn eigen leven en daar wil ik graag een lieve en betrouwbare man in hebben.
Dame Hanneke zoekt sexdating
Betje
★★★★★★★★★☆
Ik wil een lang weekend weg gaan, maar mijn kat moet elke dag eten krijgen. Wie wil dat komen doen? Ik betaal je alleen in natura, door middel van orale seks. Ik slik ook.
Huisdier verzorgen (Klus van half uur)
Lauke
★★★★★★★★★☆
Beetje lullig om het hier te posten, maar ik heb hulp nodig om mijn droger naar de overloop te tillen. Ik laat je daarna met mijn blote borsten spelen als beloning.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
Annemiek
★★★★★★★★★☆
We willen graga pizza's bakken, maar onze oven is echt te smerig voor woorden. Als jij hem schoonmaakt, mag je een uurtje met ons tweetjes doorbrengen, ter compensatie..
Oven schoonmaken (Klus van 2 uur)
Detje
★★★★★★★★★★
Jij schildert voor mij een muur en als ik tevreden ben met het resultaat gaan we samen een douche nemen. Lijkt jou dat wat? Ik heb de verf, maar geen kwasten.
Muur schilderen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten