Gratis Aanmelden

Gescheiden Lyara zoekt relatie

Lyara (48)

Trouw niet voor je veertig bent. Ik kan je één ding zeggen, dat advies klopt. Ik heb dat wel gedaan en zie hier, ik ben gescheiden. Of ik ooit nog ga trouwen, weet ik niet. Laten we elkaar eerst rustig leren kennen, dan zien we wel waar het schip strandt.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lyara
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Horst aan de Maas
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Gescheiden Lyara van 48 uit Horst aan de Maas, Limburg zoekt relatie
nicj (49)
★★★★☆
Sinds mijn scheiding ben ik maar 3 keer met een man naar bed geweest en dat is behoorlijk weinig voor die 2 jaar. Ik speel graag met mezelf maar ik verlang naar een echte man van vlees en bloed.
Dame Nicj zoekt sex
Just_me (48)
★★★★☆
Op zoek naar een leuke aardige en betrouwbare man met wie ik heel veel lol kan beleven. Ik ben dan misschien niet de jongste maar wel geil. Ben jij op zoek naar mij? Dan ben ik op zoek naar jou. Hopelijk hoor ik meer van je als het je aanspreekt.
Milfje Just Me zoekt contact
Skatjuh (47)
★★★★★
In de stad zie ik nooit veel leuke mannen maar misschien meld zich toch nog een leuk iemand uit utrecht die mij kan overtuigen om samen een avondje weg te gaan.
Milf Skatjuh zoekt contact
Firefly (48)
★★★★★
Vind jij het spannend om te experimenteren met speeltjes, touwtjes en andere dingen? Gewoon een beetje spannender maken. Ik ben wel in voor een rollenspel, bondage en meer..
Vrouw Firefly zoekt sex
Felicani (47)
★★★★☆
Als jij ook toe bent om te gaan genieten van het leven na een zware periode dan hebben we dezelfde intentie. De scheiding was zwaar en aan een weekje ontspanning in gezelschap van een leuke man ben ik wel toe.
Hete Felicani zoekt neuk date
Malindepol (49)
★★★★★
Ik heb er wel zin in om met jou een spelletje te spelen, ik doe me voor als arts en ben degene die jou op een intern onderzoek wil trakteren. Ik verdiep me graag in je holletje op voorwaarde dat je de mijne ook inspecteert maar dan wel met je harde piemel.
Milfje Malindepol zoekt jongen
Carijn
★★★★★★★★★☆
Ik bied je 10 minuten met mijn borsten aan als jij een beton blok van 80 x 60 x 50 cm uit mijn tuin weg kan halen en naar de stort kan brengen. Beloning pas na het handenwassen.
Afval Weggooien (Klus van half uur)
Lieneke
★★★★★★★★★☆
Het is niet zwaar, maar gewoon veel werk. Ik heb twee kamers die uitgemest moeten worden en ik ben bereid om er in natura voor te betalen met een potje sex.
Grote opruiming (Klus van 4 uur)
Dania
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn PC geformateerd, maar ik krijg hem niet meer aan de praat nu. Is er iemand die mij kan helpen en die een goede beloning in natura kan accepteren?
Software installeren (Klus van 3 uur)
Jobke
★★★★★★★★★★
De harde wind heeft een tak van mijn boom half afgebroken. Wie kan mij helpen deze af te zagen en weg te brengen? Ik wil je daar voor wel eens lekker aftrekken, als je wil
Tak afzagen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten