Gratis Aanmelden

Dame Likeithard zoekt contact

Likeithard (45)

Een beetje extreem maar wel lekker

Maak contact met haar
  1. Naam: Likeithard
  2. Leeftijd: 45 Jaar
  3. Woonplaats: Capelle aan den IJssel
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dame Likeithard van 45 uit Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland zoekt contact
Felieana (48)
★★★★☆
Een stevige vrijpartij is waar ik erg naar uitkijk, hoop dan ook snel een lekkere vent te vinden die mijn goddelijke lichaam een keer wil verwennen. Hoop snel een reactie te krijgen en met jou een nachtje door te brengen.
Moeder Felieana zoekt man
Merea (49)
★★★★★
Mijn stoute schoenen hebben al veel te lang in de kast gestaan dus tijd om er eens werk van te maken. Sinds ik gescheiden ben ga ik niet meer op stap en heb ik niet echt meer genoten van de dingen die ik graag doe. Toch ben ik zeker dat die ene lieve man dit nu aan het lezen is en al zin heeft mij beter te leren kennen.
Moeder Merea zoekt neuk date
Salienaa (49)
★★★★★
Ik ben nu al een tijdje alleen. Maar er moet toch wel een keer iets gebeuren tussen de lakens.
Dame Salienaa zoekt sex contact
Flowerr (48)
★★★★☆
Nadat ik mijn man betrapt heb in ons bed met mijn beste vriendin heb ik hem de deur uit gezet, de sloten vervangen en hem uit mijn leven verbannen, net als die vriendin natuurlijk. Die twee zijn nu heel gelukkig met zijn twee en ik hou me groot voor alles en iedereen en als ik ze tegenkom dan doe ik of het niet beter kan met mij. Maar ik mis natuurlijk wel het een en ander waarin gewoon de genegenheid nog het meest.
Hete Flowerr zoekt relatie
Honkypon (47)
★★★★☆
Ook ik heb mijn mindere kanten maar ik denk dat jij daar geen probleem van maakt. Niemand is perfect en jij waarschijnlijk ook niet. De man die ik wil leren kennen is lief, heeft geen al te groot rugzakje wat hij meedraagt en is ook zoekende naar de ware liefde.
Mama Honkypon zoekt dating
Marie_L (48)
★★★★☆
Al jaren loop ik met een wens rond en dat is om eindelijk weer eens lief te hebben. Ik heb zoveel te geven, maar iedere keer stoot ik weer mijn neus. Is er dan werkelijk geen man te vinden die vol voor de liefde wil gaan?
Moeder Marie L zoekt contact
Ninouk
★★★★★★★★★★
Ik heb het in de rug en het lukt me nooit om een grote, dikke matras naar de eerste etage te dragen. Hij staat in de gang, maar ik heb echt hulp nodig!
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
Anne-Floor
★★★★★★★★★☆
Hi, ik ben Anne-Floor, studente en mijn computer is vastgelopen door een update... Als jij het oplost laat ik je met mijn borsten spelen, zoals als je wilt
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Foske
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een handige man die mijn terras kan vernieuwen en daarvoor alleen maar in natura betaald wil worden. Ik zit een beetje krap bij kas, maar mijn terras is echt kapot.
Terras installeren (Klus van 4 uur)
Harmpje
★★★★★★★★★★
Ik heb een nieuwe PC gekocht en ik loop steeds vast. Ik heb echt geen talent voor informatica, maar ik heb wel talent wat betreft het geven van blowjobs. Hebben we een deal?
Software installeren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten