Gratis Aanmelden

Gescheiden Lyara zoekt relatie

Lyara (48)

Trouw niet voor je veertig bent. Ik kan je één ding zeggen, dat advies klopt. Ik heb dat wel gedaan en zie hier, ik ben gescheiden. Of ik ooit nog ga trouwen, weet ik niet. Laten we elkaar eerst rustig leren kennen, dan zien we wel waar het schip strandt.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lyara
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Horst aan de Maas
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Gescheiden Lyara van 48 uit Horst aan de Maas, Limburg zoekt relatie
Ringelsingel (48)
★★★★★
Ik, jij Wij? Misschien kan dat zomaar zijn als er een klik is. Het begint met een gesprek en dan zien we verder..Ik ben gezellig en ongebonden. Ik hou van humor. Hopelijk ben ik die gene die jij zoekt!
Moeder Ringelsingel zoekt relatie
Gescheiden_endan (49)
★★★★☆
Sinds mijn scheiding last van een flink sextekort, het wordt tijd daar iets aan te doen! Ben jij die potente vent die ik zoek?
Milfje Gescheiden E zoekt contact
LekkereWendy (49)
★★★★☆
Ik ben een warmbloedige vrouw die al een tijdlang single is. De scheiding heeft een flinke deuk opgeveerd in mijn ego en heb daarom niet naar andere mannen gekeken. Ik heb me herpakt, voel me sexy en vrouwelijk en wil een man vinden om de schade die ik heb geleden in te halen.
Geile LekkereWendy zoekt jongen
Nelnieuw (48)
★★★★☆
Ik ben een gevoelige vrouw die direct aanvoelt of iemand het meent wat hij zegt. Al een tijdlang ben ik alleen, kinderen heb ik niet en kijk vol verwachting uit naar de man die mij een leuke vrouw vind.
Mama Nelnieuw zoekt neuk date
Magda (49)
★★★★★
Ik ben een jonge gescheiden moeder met de zorg van 2 kinderen die ook wel naar hun vader gaan. Over mijn ex zeg ik niks omdat ik er redelijk mee door een deur kan. Als mijn kinderen weg zijn zet ik de bloemetjes buiten maar nu kom ik nog alleen thuis en dat wil ik graag veranderen.
Mama Magda zoekt sex
ZoektLat (48)
★★★★☆
Ik heb nog wel ruimte in mijn leven voor een leuke, gezellige man om een (lat)relatie mee op te bouwen.
Vrouw ZoektLat zoekt sexdate
Jacomijntje
★★★★★★★★★★
Ik hou er van om naakt te zonnen, maar mijn buren kunnen me zien. Ik zoek nu dus hulp bij het installeren van een schutting en als dat lukt ben ik bereid om samen met jou te testen of hij ons beschut ;)
Schutting installeren (Klus van 4 uur)
Nette
★★★★★★★★★☆
Jonge maar onhandige vrouw zoekt handige man die mijn fietsband eens kan komen plakken. Als beloning mag je eens met mijn blote tietjes spelen.
Fietsband plakken (Klus van half uur)
Marije
★★★★★★★★★☆
Terwijl jij mijn tuin helemaal op orde brengt, wacht ik boven in mijn slaapkamer tot je klaar bent en dan kom je naar boven, neem je een douche en krijg je je vergoeding..
Tuin Doen (Klus van 3 uur)
Lysanne
★★★★★★★★★☆
Ik heb een flinke schilderklus voor een liefhebber... Helaas geen geld voor een pro, maar wel een lichaam dat ik je aanbied wanneer de klus geheel geklaard is..
Muur schilderen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten