Gratis Aanmelden

Mama Elsy zoekt contact

Elsy (29)

Zoek je een lieve, gevoelige, tedere maar toch een meid die ook graag plezier maakt dan heb je mij gevonden. In een man zoek ik hetzelfde als hoe ik ben en als dit allemaal klopt dan vormen wij de perfecte match!

Maak contact met haar
  1. Naam: Elsy
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Schiedam
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Mama Elsy van 29 uit Schiedam, Zuid-Holland zoekt contact
Just_sabina (49)
★★★★★
Heb nog een plekje in mijn bed vrij voor een leuke, lieve man die weet hoe die een dame moet laten genieten!
Rijpe Just Sabina zoekt man
Olalale (47)
★★★★★
Altijd in voor een heerlijk heet sexafspraakje, jonger of ouder maakt voor mij niets uit, als je maar zin hebt. Het zou leuk zijn als je niet te ver weg woont maar dat is geen must. Ik houd wel van geschoren mannen vind ik wel zo fris.
Gescheiden Olalale zoekt relatie
Leukeanna (48)
★★★★★
Na mijn scheiding heb ik goed in een dip gezeten, ik had er zelfs professionele hulp bij nodig. Gelukkig heb ik deze rugzak van mij af kunnen gooien. Aan alles voel ik dat ik er aan toe ben om een nieuwe weg in te slaan. Welke weg dat gaat worden zie ik wel, als het maar leuk en gezellig is.
Mama Leukeanna zoekt neuk date
Kusvoorjou (48)
★★★★☆
Gezelligheid kent geen tijd en zo ook een date met mij niet. Ik laat je lang en gepassioneerd genieten van al mijn kunstjes:)
Gescheiden Kusvoorjou zoekt contact
Barunka (48)
★★★★☆
Avontuur zoek ik weer in mijn leven. Het staat een soort van stil in mijn leven zou ik maar zeggen en het wordt tijd dat ik actie ga ondernemen.
Dame Barunka zoekt dating
Manuelaatje (49)
★★★★☆
Na een aantal rotjaren tijdens mijn huwelijk en een al even vervelende scheiding kan ik eindelijk aan mezelf gaan denken! Mijn nieuwe motto is, eerst genieten, daarna de rest, alleen lukt me dat niet in mijn eentje! Wie o wie?
Milfje Manuelaatje zoekt neuk date
Bregtje
★★★★★★★★★☆
Mijn garage vraagt me 300 euros voor een reparatie die volgens mij helemaal niet zo veel kost! Wie o wie doet het voor een complete betaling in natura?
Auto reparatie (Klus van 2 uur)
Berendina
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand met spierballen om een kast van de ene kamer naar de andere te verplaatsen. Ik bied je een vergoeding aan in natura: 5 minuten met mijn borsten spelen.
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Annelies
★★★★★★★★★★
Ik beid je mijn lichaam aan als ik de gouden tip krijg voor een nieuwe woning in Overijssel. Voor 400k max, twee kamers, garage en een kleine tuin... succes ;)
Woonruimte gezocht (Klus van 1 uur)
Caithlyn
★★★★★★★★★★
Ik heb al geprobeerd mijn over schoon te maken, maar het is onbegonnen werk. Misschien kun jij mij helpen? Ik heb er dit voor over, zoals je op mijn foto kunt zien..
Oven schoonmaken (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten