Gratis Aanmelden

Moeder LiklikVera zoekt dating

LiklikVera (36)

Een tong heb je om te likken of dat nu aan een ijsje is of aan wat anders. Oké, smaken verschillen, maar ik kies toch voor dat andere en jij?

Maak contact met haar
  1. Naam: LiklikVera
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats: Herselt
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Moeder LiklikVera van 36 uit Herselt, Antwerpen zoekt dating
Janetxx (49)
★★★★★
Vurige dame zoekt hier een sexmaatje op zeer korte termijn, iemand uit de buurt maakt het wel extra makkelijk. Weinig taboes, veel fantasieën. Wil alles doen waar we samen over fantaseren!
Rijpe Janetxx zoekt man
Kimsmile (49)
★★★★☆
Ik ben Kim en zoek een leuke man om samen gezellig een avondje te ontspannen. Ik ben al eeuwen niet uiteten geweest en in mijn eentje uit eten gaan is ook maar niks..
Milfje Kimsmile zoekt jongen
pastafari (48)
★★★★★
Serieuze gesprekken of oppervlakkig gezwets? Bij mij is alles mogelijk!
Moeder Pastafari zoekt man
ilonhaaaj (49)
★★★★★
ik ben een gewone vrouw zonder kapsones. kan soms wat verlegen zijn ( moet de kat ff uit de boom kijken).soms wat onzeker. ben een rustig persoon maar kan ook echt wel uit de band springen. en volgens anderen ben ik een lief en aardig mens .
Moeder Ilonhaaaj zoekt sexdate
Zaviera (48)
★★★★☆
Sinds kort gescheiden en wil graag een nieuwe liefde, wel iemand die mij op seks gebied kan bij houden want daar is mijn huwelijk dus ook op stuk gelopen.
Dame Zaviera zoekt jongen
Oeze (47)
★★★★★
Als je eens zou weten hoe lang het geleden zou zijn dat ik lekker ben verwend dan zou je schrikken. Gelukkig speel ik wel vaak met mijzelf.
Hete Oeze zoekt dating
Ellinoor
★★★★★★★★★★
Ik heb een terras van 21m2 wat bedekt is onder een laag vuil die ik zomaar niet weg krijg. Mijn vraag is of iemand me daarbij kan helpen in ruil voor een vrijpartij na afloop.
Terras schoonmaken (Klus van 2 uur)
Lieke
★★★★★★★★★★
Dit is wat ik je kan bieden in ruil voor een muur van 2m50 bij 3m die helemaal gestuced moet worden. Geen idee hoe lang dat duurt, maar als het klaar is ben ik even helemaal van jou ;)
Stuccen (Klus van 2 uur)
Marretje
★★★★★★★★★☆
Ik kan wel wat hulp gebruiken bij het schilderen van het plafond van mijn woonkamer. Ik kan je helaas niet met euro\'s betalen, maar wel met mijn lichaam..
Plafond schilderen (Klus van 2 uur)
Marije
★★★★★★★★★☆
Terwijl jij mijn tuin helemaal op orde brengt, wacht ik boven in mijn slaapkamer tot je klaar bent en dan kom je naar boven, neem je een douche en krijg je je vergoeding..
Tuin Doen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten