Gratis Aanmelden

Gescheiden Sexy_Is_My_Name zoekt man

Sexy_Is_My_Name (30)

Een zelfverzekerde dame zoekt een zelfverzekerde kerel. Ik ben absoluut niet verlegen en neem jou graag mee op sleeptouw. Ik zou het erg fijn vinden om een niet verlegen man te vinden die weet wat hij wil.

Maak contact met haar
  1. Naam: Sexy_Is_My_Name
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Brunssum
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Gescheiden Sexy_Is_My_Name van 30 uit Brunssum, Limburg zoekt man
Shysieh (48)
★★★★★
Ik ben een gezellige iets wat verlegen dame. Na mijn scheiding leefde ik voor mijn kinderen. Die hebben nu een leeftijd bereikt dat ze veel zonder mama kunnen. Naast mijn werk en mijn hobby's mis ik de gezelligheid. Daarom zoek ik die hier.
Milf Shysieh zoekt neuk date
Kusjjex (49)
★★★★☆
Ik zoek een oprechte, spontane man met humor, iemand die samen wat leuks wil doen;)
Vrouw Kusjjex zoekt contact
Rodeduveltje (49)
★★★★☆
Per ongeluk heb ik ontdekt dat spelen met kaarsvet heel erotisch kan zijn. Ik heb gelijk heel wat rode kaarsen gekocht, zo weet ik zeker dat ik nooit zonder zit. Nu nog de man vinden die de kaars ter hand wil nemen.
Gescheiden Rodeduveltje zoekt jongen
Flirtje (47)
★★★★★
Ik heb mijn leven behoorlijk op de rit en ik kan zeggen dat ik het leven allen wel heel erg goed vind bevallen alleen kom ik nu wat te kort. Ik wil seks, dit alles natuurlijk wel veilig en het liefst met iemand die het ook wel vaker wil dan een keer. Ik hou van lekker lang en soms van een lekker vlug potje harde seks. Ik hoop hier een man tegen te komen die mij kan laten genieten en mijn tekort kan opvullen.
Moeder Flirtje zoekt sexdating
Drieisleuk (49)
★★★★☆
Eigenlijks weet ik niet of het mij gaat lukken hier met wat ik zoek, ik doe toch even een gooi om te zien of ik geluk ga hebben. Ik heb een vriendin en we doen wel eens een trio met een man, alleen we zouden dus heel graag willen weten of er ook andere mannen zijn die er zin in hebben, want iedere keer dezelfde man verwennen word een sleur en is niet zo leuk meer. Wat verfrissing op dat gebied kan geen kwaad.
Mama Drieisleuk zoekt jongen
Bella_Ariella (47)
★★★★☆
Het zou toch echt wel enorm fijn zijn, wanneer een man echt voor mij zou gaan en ik er niet na een jaren lange relatie achter hoef te komen, dat ik er een van velen was.
Hete Bella Ariell zoekt jongen
Leonoor
★★★★★★★★★★
Ik heb pijn in mijn arm als gevolg van een operatie en ik moet mijn heggen snoeien van de gemeente! Ik ben bereid met mijn lichaam te betalen indien je het zo snel mogelijk komt doen.
Struiken snoeien (Klus van 2 uur)
Mia
★★★★★★★★★★
Ik wil mijn muren opnieuw doen in de woonkamer. Ik doe alles zelf, behalve het stuccen. Daar heb ik een hekel aan. Kan iemand me helpen? De beloning zal goed zijn.
Stuccen (Klus van 2 uur)
Kaylee
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een terras van 12m2 kan installeren in mijn tuin. Ik weet dat het een grote klus is en daarom bied ik me meerdere keren aan. Alles is mogelijk met mij.
Terras installeren (Klus van 4 uur)
Amelie
★★★★★★★★★★
Ik heb echt twee linkerhanden en toch zou ik graag een kraan in mijn badkamer willen hebben. Ook de afvoer buizen ontbreken er. Maar ik zal je goed belonen als je me helpt.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten