Gratis Aanmelden

Mama Afgeknapt zoekt sex contact

Afgeknapt (50)

je snapt misschien wel, waarom ik niet samenwoon. Hij kan niet eens zijn eigen kleren strijken en over z'n kookkunsten zal ik maar helemaal niks zeggen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Afgeknapt
  2. Leeftijd: 50 Jaar
  3. Woonplaats: Arnhem
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Mama Afgeknapt van 50 uit Arnhem, Gelderland zoekt sex contact
Xilena (47)
★★★★★
Mijn billen ik ben er zo trots op dat ik ze nog heb op mijn leeftijd, vol en lekker rond. Stel dat ik voor je zou staan met mijn kontje naar je toe, en enkel een klein stringetje aan. Hoe gek zou ik je daarmee wel niet maken?
Gescheiden Xilena zoekt sexdating
Plakplaat (47)
★★★★★
Gescheiden en erg eenzaam zonder man. Ik werk in een tattoo winkel en hoop dat je van mijn tatoeages geen probleem maakt zit er namelijk helemaal onder. Zoek een leuke man waar ik samen mijn leven mee kan delen.
Moeder Plakplaat zoekt sex contact
angelica (49)
★★★★☆
In ware liefde geloof ik echt niet meer of misschien dat jij me overtuigt met iets heel bijzonders dan kan ik mijn mening bijstellen. Maar voor nu houd ik het op een leuke tijd samen en daar mag uiteindelijk iets meer uit voort komen!
Dame Angelica zoekt relatie
Opiene (47)
★★★★★
Single en heet en misschien vindt jij mij wel lekker.
Vrouw Opiene zoekt jongen
Arendje (48)
★★★★★
Wie wil graag een keertje mee gaan met mij? Samen een wandeling maken, genieten van een drankje of iets eten en gewoon zien wat er volgt?
Geile Arendje zoekt sex contact
DesireD (47)
★★★★★
Ik denk dat ik best wel mannen aantrek als ze me zo zien. Helaas kan ik mijn vriend daar niet bij scharen hij vermaakt zich liever met zijn vrienden of auto's en heeft voor mij bijna geen tijd meer over!
Vrouw DesireD zoekt jongen
Lieneke
★★★★★★★★★☆
Het is niet zwaar, maar gewoon veel werk. Ik heb twee kamers die uitgemest moeten worden en ik ben bereid om er in natura voor te betalen met een potje sex.
Grote opruiming (Klus van 4 uur)
Marlous
★★★★★★★★★★
Ik ben voor een uur lang voor jou, als jij bij mij in mijn huurwoning een beschadigde muur helemaal kunt herstellen. Er zitten scheuren en deuken in en de huisbaas is nogal boos...
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
Mijntje
★★★★★★★★★☆
Help help, mijn wasmachine is helemaal naar de klote en ik heb twee kinderen en een hoop vuile was. Kan iemand me helpen? Vergoeding in natura: 1/2 uur seks met mij.
Wasmachine repareren (Klus van 2 uur)
Elisabeth
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn fietsband kan plakken en die ik in ruil daarvoor kan afzuigen.. Vraag me niet waarom, maar dit is wat ik aanbied. Geen vragen, gewoon zeggen of je komt of niet..
Fietsband plakken (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten