Gratis Aanmelden

Geile Pattyred zoekt neuk date

Pattyred (30)

Ik ben een pittige dame met een brede belangstelling en een grote nieuwsgierigheid. Wil eens meemaken hoe het is met met een andere man te daten, geen doorsnee man, wel een man met pit en karakter.

Maak contact met haar
  1. Naam: Pattyred
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Schiedam
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Geile Pattyred van 30 uit Schiedam, Zuid-Holland zoekt neuk date
KirstenEenzaam (47)
★★★★★
Mijn dochter heeft het ouderlijk nest verlaten, ik zit weer moederziel alleen in mijn huisje. In mijn huisje is plaats voor een man, ik ben er weer aan toe om mijn huis en hart open te stellen voor een man.
Milfje KirstenEenza zoekt jongen
Payni (48)
★★★★☆
Ik ben gek op shoppen en ik ben regelmatig in een andere stad te vinden om de mooiste pareltjes te vinden.
Milfje Payni zoekt dating
Relaxxen (48)
★★★★☆
Wil in mijn vrije tijd lekker ontspannen en wil dat graag doen met een leuke man. maar dan moet hij wel lekker los zijn niet zo stijve hark, daarvan zie ik er per dag al genoeg rondlopen.
Geile Relaxxen zoekt sex
Nettepret (48)
★★★★☆
Werk zelf in de zorg en ben een warm, eerlijk en levendig persoon, geniet van fijne mensen om me heen.... Nu die leuke man nog :)
Hete Nettepret zoekt sexdate
Nirak1 (48)
★★★★★
Doe je niet anders voor dan dat jij bent maar wees jezelf.. Dat is mijn motto!! Ik zoek een man die net als ik op zoek is naar spanning en plezier en geen masker op zet want ik kijk daar zo doorheen. We zien vanzelf wel of er een klik is, zo niet gaan wij allebei weer onze eigen weg.
Dame Nirak1 zoekt sex
Sabr4 (49)
★★★★☆
Hallo, ik ben aan het kijken of hier leuke mannen zijn die mijn leven extra kleur kan geven. Ik ben alweer een tijdje gescheiden en zoek een leuke man waarmee ik leuke dingen kan doen.
Dame Sabr4 zoekt neuk date
Emmeke
★★★★★★★★★☆
IK heb een hoog plafond in mijn hal: 5 meter en ik wil daar graag een lamp ophangen, maar ik krijg dat nooit alleen gedaan. Ik zoek dus hulp en ben bereid je te betalen met mijn lijf.
Lamp ophangen (Klus van 2 uur)
Jacquelien
★★★★★★★★★☆
Een ventilatie rooster is naar beneden gedonderd in mijn badkamer. Kan iemand dat even vast timmeren of wat dan ook? Ik doe dan een kleine betaling in natura.
Timmerklus (Klus van half uur)
Kaylee
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een terras van 12m2 kan installeren in mijn tuin. Ik weet dat het een grote klus is en daarom bied ik me meerdere keren aan. Alles is mogelijk met mij.
Terras installeren (Klus van 4 uur)
Jetje
★★★★★★★★★★
Mijn huis is een grote zooi en ik kan het niet meer alleen aan. Ik wil je graag belonen met orale seks als je mij komt helpen voor twee uurtjes..
Huis opruimen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten