Gratis Aanmelden

Moeder Jackielien zoekt jongen

Jackielien (59)

Mijn laatste uk is net het huis uit. Nouja uk haha. Ik ben dus opnieuw helemaal alleen en ik moet zeggen dat de eenzaamheid zwaar begint te wegen. Ik begin ook meer en meer te beseffen dat ik mijn leven graag wil delen met een aangename lieve man van rond mijn leeftijd.

Maak contact met haar
  1. Naam: Jackielien
  2. Leeftijd: 59 Jaar
  3. Woonplaats: Haarlemmermeer
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Moeder Jackielien van 59 uit Haarlemmermeer, Noord-Holland zoekt jongen
Amira (49)
★★★★☆
Wie ik ben? Ja dat vertel ik je liever gewoon recht in je gezicht, want dat is nogal een lang verhaal. Maar wat ik zoek dat zou jij weleens kunnen zijn! Geen vluggertjes ofzo maar wel echt iets serieus, als je gebonden bent hoef je absoluut niet te reageren!
Rijpe Amira zoekt man
OhwilX (49)
★★★★☆
Ik hou er wel van, kom je bij me langs?
Hete OhwilX zoekt jongen
Latexlove (49)
★★★★★
Wat denk jij van een beetje kinky sex en kinky kleding? Ik ben dol op latex, heb een heleboel speeltjes liggen oa handboeien of een zweepje, vrijwel alles is mogelijk als je er maar voor openstaat.
Geile Latexlove zoekt dating
Weerterug (48)
★★★★★
Nadat mijn man mij heeft laten zitten en ik alleen achterbleef met zoon, heb ik intimiteit op een laag pitje gezet. Omdat ik de zorg voor mijn zoon alleen had heb ik niet gedate, sla nu dus weer een hele nieuwe weg in en heb er weer zin in.
Milf Weerterug zoekt man
Saarh (49)
★★★★★
KLOP KLOP, Sarah hier. Ik ben een gescheiden dame en zoek weer wat vertier. Nu snap jij natuurlijk wel dat ik op zoek ben naar een leuke man, en dan kom ik jou ineens tegen. Natuurlijk kan jij dan wel na gaan dat ik mijn oog op jou heb laten vallen. Zoek jij ook een leuke vrouw? Dan hoor ik toch vast wel snel wat van jou terug?
Hete Saarh zoekt man
Ingkie (49)
★★★★★
Hou ervan om te dienen, te doen wat jij me zegt dat ik moet doen. Heb ervaring met sm maar wil mijn horizon toch graag uitbreiden, wil nieuwe dingen proberen en heel ver gaan. Er zijn natuurlijk nog wel heel veel meer dingen die ik graag is wil doen, maar die vertel ik je graag privé.
Gescheiden Ingkie zoekt dating
Pleuni
★★★★★★★★★☆
Ben op zoek naar een software techneut die wat programma\'s wil komen installeren en wat dingen wil opschonen op mijn PC. Ik ben zelf nogal onhandig daarmee, maar wel handig met andere dingen..
Software installeren (Klus van 3 uur)
Gioia
★★★★★★★★★☆
Mijn woonkamer heeft een nieuw parket nodig en ik ben echt niet in staat dat zelf te doen, maar ik wil je wel een beloning in natura geven. Je mag alles met me doen...
Parket leggen (Klus van 4 uur)
Zwaantje
★★★★★★★★★★
Zou iemand mij kunnen helpen bij het ophangen van een grote kristallen kroonluchter? Het lukt me nooit zelf... Ik zal je belonen in natura. Of met geld als je dat liever hebt :/
Lamp ophangen (Klus van 2 uur)
Annerieke
★★★★★★★★★★
We hebben het een beetje bont gemaakt: de barbecue is erg vies en ik heb gewoon geen zin om die schoon te maken. Wie mij helpt zal ik daarna helemaal leeg zuigen...
BBQ Schoonmaken (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten