Gratis Aanmelden

Mama Fienie zoekt neuk date

Fienie (34)

Mijn vriend en ik maken een moeilijke tijd door en het gaat nu even niet zo goed tussen ons. Ik voel me erg alleen en zou heel graag eens samen willen zijn met een man die even nergens aan denkt, behalve aan mij.

Maak contact met haar
  1. Naam: Fienie
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Assen
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Mama Fienie van 34 uit Assen, Drenthe zoekt neuk date
Firefly (48)
★★★★☆
Vind jij het spannend om te experimenteren met speeltjes, touwtjes en andere dingen? Gewoon een beetje spannender maken. Ik ben wel in voor een rollenspel, bondage en meer..
Vrouw Firefly zoekt sex
Gwenda (49)
★★★★☆
Ik zal eerlijk zijn dit is niet de eerste site waar ik mijn geluk op beproef en ik zal jullie niet lastig vallen met allerlei dingen die je niet wil lezen. Ik ben gescheiden is een lang verhaal wil je niet weten anders moet je het vragen, Ik rook niet en hou wel van een wijntje op zijn tijd.
Mama Gwenda zoekt man
Doemediema (49)
★★★★★
Mijn ex vond het gras bij de buren groener, nou ja in ieder geval de buurvrouw, Maar goed genoeg over die ... ik ben op zoek naar een betrouwbare man die samen met mij een relatie wil op bouwen
Vrouw Doemediema zoekt dating
Dianazoektje (48)
★★★★★
Ze zeggen ook wel de kleding maakt de vrouw, maar nu zou ik mij dolgraag weer een keer vrouw willen voelen.
Geile Dianazoektje zoekt sex
memyselfi (47)
★★★★☆
Laatst zag ik een reclame op de televisie, over nieuwe kansen nemen in het leven. Ik ben van mezelf wat verlegen, maar ik hoop dat online contact me beter af gaat en me de kans geeft echt iets leuks met iemand om te bouwen.
Vrouw Memyselfi zoekt dating
Lin40 (48)
★★★★☆
ben al een behoorlijke tijd alleen nu, de kinderen zijn uit huis en heb al jaren geen passie en liefde meer gekend. Heb erg veel ellende meegemaakt waardoor ik niet in liefde meer geloof of er in ieder geval op dit moment niet aan toe ben.
Milf Lin40 zoekt neuk date
Kaylee
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een terras van 12m2 kan installeren in mijn tuin. Ik weet dat het een grote klus is en daarom bied ik me meerdere keren aan. Alles is mogelijk met mij.
Terras installeren (Klus van 4 uur)
Freya
★★★★★★★★★★
Mijn zoon van 10 heeft veel moeite op school met zijn huiswerk en ik zoek een huiswerk begeleider... Ik kan helaas niet met geld betalen en zal het met mijn lichaam doen.
Huiswerk begeleiding (Klus van 2 uur)
Jayda
★★★★★★★★★☆
Ik heb genoeg geld, maar geen tijd en ik sta al een tijdje droog, dus ik heb er wel een vluggertje voor over als jij mijn olie wil verversen in mijn Mercedes
Auto reparatie (Klus van half uur)
Elsemiek
★★★★★★★★★★
Ik ben bereid om op mijn knieën voor jou te gaan als het je lukt om vaatwasser te maken. Elke keer stopt het programma en hoor ik vreemd geluid. Het is een ingebouwde van Bosch.
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten