Gratis Aanmelden

Milfje Smarthe zoekt contact

Smarthe (49)

Ik ben niet op zoek naar seks ik ben op zoek naar liefde, seks gaat maar een paar centimeter diep en ik wil dieper. Meer beleven en mezelf meer kunnen geven dan ooit tevoren. Mijn verleden is het verleden en wil ik niet meer aan denken. Ik wil met jou naar de toekomst en kijken wat we samen allemaal kunnen beleven.

Maak contact met haar
  1. Naam: Smarthe
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Bunschoten
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Milfje Smarthe van 49 uit Bunschoten, Utrecht zoekt contact
Relaxxen (48)
★★★★★
Wil in mijn vrije tijd lekker ontspannen en wil dat graag doen met een leuke man. maar dan moet hij wel lekker los zijn niet zo stijve hark, daarvan zie ik er per dag al genoeg rondlopen.
Geile Relaxxen zoekt sex
Wildfree (49)
★★★★★
Crazy baby dat is mijn tweede naam, heb jij een grote piemel? Ik speel er dan graag mee, ik wil hem tussen mijn borsten zetten en diep in mijn kutje! Zie jij dat zitten? Laat het mij dan weten!
Dame Wildfree zoekt neuk date
Dalhia (49)
★★★★★
Mijn allerbeste vriend is mijn bed en hier wil ik graag verandering in brengen, graag zou ik mijn bed delen met iemand. Mijn grootste hobby is zwemmen en achtbanen, ik hou van de snelheid en in het water kan je alles wat je op het land niet kan. Zijn dit die dingen die jou ook aanspreken dan kunnen we misschien een keer samen in de achtbaan en de dag afsluiten in mijn bed.
Gescheiden Dalhia zoekt man
Elisee (49)
★★★★★
ik ben Elise en ben op zoek naar een goed verzorgde man die zijn zaken goed voor elkaar heeft, en zijn leven op de rit heeft. dat heb ik zelf namelijk ook en vind het wel fijn om iemand te ontmoeten die hetzelfde in het leven staat als ik, maakt het wel makkelijker voor een eventuele relatie.
Vrouw Elisee zoekt jongen
Maaikemiss (48)
★★★★☆
Mijn dromen heb ik laten varen, nu wil ik alleen nog maar leven in de realiteit en dan het liefste met een man die mij kan waarderen voor diegene die ik ben.
Geile Maaikemiss zoekt contact
Ninik (48)
★★★★☆
Ik wil een heel spannend spelletje spelen. Ik ben alweer een tijdje alleen en heb al in geen jaren meer sex gehad. Het voelt een beetje alsof ik maagd ben. Kun jij me ontmaagden?
Rijpe Ninik zoekt contact
Alexia
★★★★★★★★★☆
Ik kan mijn kleren niet meer wassen, omdat mijn wasmachine kapot is. Wie hem gratis kan repareren zal ik een keertje lekker aftrekken, als je dat fijn vindt..
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die parket kan leggen in twee kamers en die daarvoor niet met geld beloond wil worden, maar met een vrijpartij met mij. Wie o wie komt mij helpen?
Parket leggen (Klus van 4 uur)
Lyske
★★★★★★★★★☆
Ik zit diep in de schulden en kan me een reparateur niet veroorloven voor mijn kapotten wasmachine. Ik ben dus min of meer gedwongen om het op deze manier te doen :/
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
Annelies
★★★★★★★★★★
Ik beid je mijn lichaam aan als ik de gouden tip krijg voor een nieuwe woning in Overijssel. Voor 400k max, twee kamers, garage en een kleine tuin... succes ;)
Woonruimte gezocht (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten