Gratis Aanmelden

Mama Sweetsensation zoekt sex

Sweetsensation (39)

Leuke spontane vrouw! Zoekt idem man die net als ik van het leven houdt. Maar daar ook graag de benodigde aanvulling aan wilt geven.

Maak contact met haar
  1. Naam: Sweetsensation
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Bunschoten
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Mama Sweetsensation van 39 uit Bunschoten, Utrecht zoekt sex
Soofietje (47)
★★★★★
Mijn vrijheid is best belangrijk voor me, maar ik wil graag rekening met je houden als je lief voor me bent. Ik ben een beetje huiverig voor een relatie geworden, maar alleen al het feit dat ik hier ben, betekent toch wel dat ik geïnteresseerd ben. Als je het niet erg vindt om mijn vertrouwen te moeten winnen, zou je me dan eens willen schrijven? Ik beloof dat ik me probeer open te stellen.
Vrouw Soofietje zoekt man
Fabbieen (49)
★★★★★
Gescheiden, moeder van 3 en werkzaam in de voedingssector. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan knutselen, naaien, terrasjes en uit eten gaan, koken en bakken en optrekken met de kinderen. Ik heb een eigen huisje met een aantal diertjes. Ik zoek hier iets serieus en vast. Ik ben hier ingeschreven omdat een vriendin van mij hier haar toekomstige echtgenoot heeft leren kennen. Geen idee of het voor mij ook zo'n vaart zal lopen, maar ik waag mijn kans!
Vrouw Fabbieen zoekt sex contact
Kimsmile (49)
★★★★☆
Ik ben Kim en zoek een leuke man om samen gezellig een avondje te ontspannen. Ik ben al eeuwen niet uiteten geweest en in mijn eentje uit eten gaan is ook maar niks..
Milfje Kimsmile zoekt jongen
Freakje (48)
★★★★★
Elke vrouw heeft wel een wel een spannende kant alleen moet je wel de juiste persoon zijn om dat naar boven brengen. Is er hier een man die mijn spannende kant wel wil leren kennen en verder wil uitdiepen, ik ben voor veel in en er is veel bespreekbaar.
Vrouw Freakje zoekt dating
Lienetty (48)
★★★★★
Waar ik naar uitkijk is om echte liefde te hebben en te krijgen. De man die ik wil leren kennen is heel charmant, heeft een lekkere toet en een lief karakter. Met jou wil ik wel een avondje opstap.
Geile Lienetty zoekt neuk date
Honkypon (47)
★★★★☆
Ook ik heb mijn mindere kanten maar ik denk dat jij daar geen probleem van maakt. Niemand is perfect en jij waarschijnlijk ook niet. De man die ik wil leren kennen is lief, heeft geen al te groot rugzakje wat hij meedraagt en is ook zoekende naar de ware liefde.
Mama Honkypon zoekt dating
Mijnsje
★★★★★★★★★☆
Voor mijn zoontje wil ik een indoor huisje bouwen, maar ik krijg al die grote planken niet op maat gezaagd. Wie kan me helpen? Mijn vergoeding: samen in bad en sex
Zaag klus (Klus van half uur)
Mia
★★★★★★★★★★
Ik wil mijn muren opnieuw doen in de woonkamer. Ik doe alles zelf, behalve het stuccen. Daar heb ik een hekel aan. Kan iemand me helpen? De beloning zal goed zijn.
Stuccen (Klus van 2 uur)
Esmay
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn konijn voeren in het weekend? Maar een enkele keer. Je kunt via mijn tuin het hok bereiken. Ik laat je daarna met mijn borsten spelen bij wijze van vergoeding.
Huisdier verzorgen (Klus van half uur)
Jinthe
★★★★★★★★★☆
Hoi hoi, zin om mijn blote borsten te zien en te masseren / likken? Dan moet je voor mij wel een multiplex paneel op maat zagen, voor mijn nieuwe bureau ;)
Zaag klus (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten