Gratis Aanmelden

Dame Grappensas zoekt relatie

Grappensas (50)

Als mijn man van huis is wil ik af en toe lekker genomen worden.

Maak contact met haar
  1. Naam: Grappensas
  2. Leeftijd: 50 Jaar
  3. Woonplaats: Valkenburg aan de Geul
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dame Grappensas van 50 uit Valkenburg aan de Geul, Limburg zoekt relatie
leukenzo (49)
★★★★★
Leuk om hier iemand te ontmoeten en leuke dingen mee te doen. Elkaar leren kennen en dan wat leuks ondernemen. Ben zelf een ondernemende, ondeugende vrouw die van flirten houd
Gescheiden Leukenzo zoekt contact
Veronneke (47)
★★★★☆
Goedendag. Ik ben op zoek naar een heerlijk avontuur. Ik kan zowel ontvangen als verplaatsen. Het is voor mij geen probleem als u al een relatie heeft. Ik zoek geen ring om mijn vinger maar alleen de seks dus. Spreekt dit u aan, dan zou het fijn zijn moest ik een berichtje ontvangen. Dan kunnen wij zien wat de mogelijkheden zijn.
Moeder Veronneke zoekt man
Carolyna (48)
★★★★★
Ik ben al een tijdje gescheiden maar kan het alleen zijn niet gewoon worden. Die leegte vind ik verschrikkelijk en zou best iemand om mij heen willen. Een gezellig glaasje drinken en eens een goed gesprek.
Gescheiden Carolyna zoekt neuk date
Hadijat (47)
★★★★☆
Kleine kinderen worden groot dus mama krijgt meer tijd, die tijd wil ik graag besteden aan of met een maatje in mijn leven. Ik merk dat ik daar echt weer aan toe ben.
Milfje Hadijat zoekt contact
Gwenda (49)
★★★★☆
Ik zal eerlijk zijn dit is niet de eerste site waar ik mijn geluk op beproef en ik zal jullie niet lastig vallen met allerlei dingen die je niet wil lezen. Ik ben gescheiden is een lang verhaal wil je niet weten anders moet je het vragen, Ik rook niet en hou wel van een wijntje op zijn tijd.
Mama Gwenda zoekt man
Nettepret (48)
★★★★☆
Werk zelf in de zorg en ben een warm, eerlijk en levendig persoon, geniet van fijne mensen om me heen.... Nu die leuke man nog :)
Hete Nettepret zoekt sexdate
Annemiek
★★★★★★★★★☆
We willen graga pizza's bakken, maar onze oven is echt te smerig voor woorden. Als jij hem schoonmaakt, mag je een uurtje met ons tweetjes doorbrengen, ter compensatie..
Oven schoonmaken (Klus van 2 uur)
Anieke
★★★★★★★★★★
Mijn garage zit vol met oude troep waar ik graag van af wil. Het niet moeilijk, maar misschien wel zwaar. Daarom bied ter vergoeding een complete vrijpartij, met anaal..
Garage opruimen (Klus van 3 uur)
Martine
★★★★★★★★★★
Ik heb last van hoogtevrees en ik moet een lamp ophangen... Ik zoek dus iemand die mij daarbij kan helpen. Ik heb geen geld om je te betalen maar je mag en beetje met mij spelen.
Lamp ophangen (Klus van half uur)
Elenoor
★★★★★★★★★★
Ik ben per direct op zoek naar een stucadoor voor een complete kamer van 4m2. Ik heb het financieel helaas een beetje moeilijk op dit moment dus ik vergoed je slechts in natura.
Stuccen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten