Gratis Aanmelden

Dame Milkawhite zoekt man

Milkawhite (43)

Aan het einde van de dag is het enige wat telt dat ik me kan terugtrekken op een mooie dag, wat me weer doet glimlachen. Laat me leiden door mijn gevoel voor humor, mijn glas is halfvol en voor mij is elk probleem oplosbaar.

Maak contact met haar
  1. Naam: Milkawhite
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Den Haag
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dame Milkawhite van 43 uit Den Haag, Zuid-Holland zoekt man
Pink_fantasy (47)
★★★★☆
Ik kan wel stellen dat ik niet helemaal ben zoals andere dames van mijn leeftijd, ik wil altijd net wat anders, net even wat meer.. Ben jij wat ik zoek?
Mama Pink Fantasy zoekt contact
NudistIsa (49)
★★★★★
Ik loop graag in mijn blote kont en geniet vooral in de zomer van het naakt strand. Hou jij er ook van en wil jij misschien een keer mee?
Geile NudistIsa zoekt dating
Daisedais (48)
★★★★★
Nadat ik gescheiden ben, ben ik in een soort gemeenschap gaan wonen. Het bevalt me daar heel erg goed, altijd gezelschap, heel fijn is dat. Maar wat ik daar wel mis, is een flinke pot sex. Die heb ik al een tijdje niet gehad, dus als je je geroepen voelt een dame in nood te helpen, laat dan wat van je horen.
Hete Daisedais zoekt jongen
leukenzo (49)
★★★★☆
Leuk om hier iemand te ontmoeten en leuke dingen mee te doen. Elkaar leren kennen en dan wat leuks ondernemen. Ben zelf een ondernemende, ondeugende vrouw die van flirten houd
Gescheiden Leukenzo zoekt contact
Fabbieen (49)
★★★★★
Gescheiden, moeder van 3 en werkzaam in de voedingssector. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan knutselen, naaien, terrasjes en uit eten gaan, koken en bakken en optrekken met de kinderen. Ik heb een eigen huisje met een aantal diertjes. Ik zoek hier iets serieus en vast. Ik ben hier ingeschreven omdat een vriendin van mij hier haar toekomstige echtgenoot heeft leren kennen. Geen idee of het voor mij ook zo'n vaart zal lopen, maar ik waag mijn kans!
Vrouw Fabbieen zoekt sex contact
Tracie (48)
★★★★☆
Wat zou ik graag weer eens echt willen trillen van genot, ik weet niet meer hoe dat voelt, zo lang is het al geleden. Ik ben veel avonden vrij dus van mij mag je snel komen.
Vrouw Tracie zoekt relatie
Noanne
★★★★★★★★★★
Mijn kachel moet echt schoongemaakt worden, want ik durf hem niet meer aan te steken. Wie kan mij binnenkort helpen? En wie hoeft er geen geld voor, maar accepteert mijn lichaam?
Kachel schoonmaken (Klus van 1 uur)
Beertje
★★★★★★★★★☆
Ik heb een lek in mijn keuken en ik heb geen idee hoe ik dit moet repareren. Is hier iemand die met zo snel mogelijk kan helpen? Ik betaal in natura...
Lek repareren (Klus van half uur)
Mijnsje
★★★★★★★★★☆
Voor mijn zoontje wil ik een indoor huisje bouwen, maar ik krijg al die grote planken niet op maat gezaagd. Wie kan me helpen? Mijn vergoeding: samen in bad en sex
Zaag klus (Klus van half uur)
Vivian
★★★★★★★★★☆
Ik heb twee poezen die 4 dagen lang gevoerd moeten worden ivm een zakenreis. Je hoeft maar twee keer langs te komen. En een derde keer om met mijn borsten te komen spelen.
Huisdier verzorgen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten