Gratis Aanmelden

Rijpe DominaKatja zoekt dating

DominaKatja (34)

Ik ben een strenge Dominante vrouw en ik ben eigenlijk op zoek naar een beginnende onderdanige man. Lekker iemand die ik kan kneden zoals ik dat wil. Niet veel wensen eraan als je maar een lekkere pik hebt en tegen pijn kan. Als je mij laat weten wat je wel en niet wil dan komen we er samen vast wel uit. Domina Katja

Maak contact met haar
  1. Naam: DominaKatja
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Almere
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Rijpe DominaKatja van 34 uit Almere, Flevoland zoekt dating
alicia0ohoh (48)
★★★★☆
Nou, en daar zit je dan ineens en stukje over jezelf te schrijven waar je ook nog eens leuk over moet komen en dat dan in een paar zinnen! Ik ben Alicia, ben meestal vrolijk, hou van de zon strand vakanties en lekker genieten van een glas wijn op een terras. Ik ben nu 3 jaar gescheiden heb twee leuke dochters, en een leuke baan en een leuk huisje, nu no g een man in mijn leven waar ik wat leuks mee kan doen. :-)
Gescheiden Alicia0ohoh zoekt neuk date
Coolemeid (47)
★★★★☆
Ik ben iemand die heel open van geest is en nog heel wat aankan maar helaas ben ik alleen. Het zou fijn zijn mijn ruime gedachten met een leuke man te kunnen delen.
Dame Coolemeid zoekt man
Lexieta (48)
★★★★☆
Mooi, lief en een beetje avontuurlijk, dat ben ik ten voeten uit. Zoek een man die ook zo in elkaar zit en dat we samen lang mogen genieten van de avonturen die we met elkaar gaan doormaken en natuurlijk van de liefde.
Hete Lexieta zoekt sex
Ingkie (49)
★★★★★
Hou ervan om te dienen, te doen wat jij me zegt dat ik moet doen. Heb ervaring met sm maar wil mijn horizon toch graag uitbreiden, wil nieuwe dingen proberen en heel ver gaan. Er zijn natuurlijk nog wel heel veel meer dingen die ik graag is wil doen, maar die vertel ik je graag privé.
Gescheiden Ingkie zoekt dating
Day (49)
★★★★★
Kun jij de regie uit handen geven? Ik zoek een man die zich onderdanig op kan stellen en mij mijn gang laat gaan. Het zal niet onaangenaam zijn, dat beloof ik je. Nouja, een heel klein beetje misschien, maar daar ga je zeker weten van genieten.
Dame Day zoekt contact
Caniz (47)
★★★★☆
Op zoek naar wat romantiek.
Rijpe Caniz zoekt jongen
Maartje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek hulp voor mijn verhuizing als gevolg van een scheiding... Tegelijkertijd sta ik ook alweer een hele poos droog, dus ik bied de beloning slechts aan in natura...
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Esin
★★★★★★★★★★
Hi, I\'m from Afghanistan and I need Dutch man for translation of documents. I don\'t understand much. It\'s important. I will pay with body. It\'s me on photo. Please, help me
Vertaling (Klus van 2 uur)
Claartje
★★★★★★★★★☆
Ik heb twee oude machines van mijn grootouders gekregen, maar ze doen het beiden niet. Ik heb er een vrijpartij voor over als jij ze aan de praat krijgt
Wasmachine repareren (Klus van 2 uur)
Karmijn
★★★★★★★★★☆
Kan iemand mij helpen om whatsapp op mijn telefoon te installeren? Ik krijg steeds een error. Ik heb niemand die me wil helpen. Als je een lekker vent bent mag je me daarna neuken.
Software installeren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten