Gratis Aanmelden

Dame Iriseeve zoekt man

Iriseeve (47)

Uitgaan en een filmpje kijken dan ben ik in mijn nopjes :D Toch altijd alleen kijken gaat snel vervelen, dus schuif jij binnenkort bij mij aan op de bank?

Maak contact met haar
  1. Naam: Iriseeve
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Venlo
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dame Iriseeve van 47 uit Venlo, Limburg zoekt man
Kusjjex (49)
★★★★☆
Ik zoek een oprechte, spontane man met humor, iemand die samen wat leuks wil doen;)
Vrouw Kusjjex zoekt contact
IkbenAish (47)
★★★★★
Nu ik weer single ben en bijna elke avond thuis zit komen de muren op me af. Ik zou graag weer een levensgezel willen hebben en hoop hier de man hier te treffen die een relatie met mij wel ziet zitten.
Moeder IkbenAish zoekt sexdating
Maaikemiss (48)
★★★★☆
Mijn dromen heb ik laten varen, nu wil ik alleen nog maar leven in de realiteit en dan het liefste met een man die mij kan waarderen voor diegene die ik ben.
Geile Maaikemiss zoekt contact
Liefdegaatvooralles (47)
★★★★★
Ja, wat kan ik hier schrijven. Laat ik maar eens eerlijk zijn, want mijzelf omhoog prijzen heeft geen zin. Ik ben een spontane vrouw, af en toe last van een dipje en soms voel ik me wat alleen. Ik hoop hier een man te vinden die mij weer blij kan maken en gewoon wilt genieten net zoals ik wil.
Dame Liefdegaatvo zoekt sex contact
Kattekat (47)
★★★★★
Of we bij elkaar passen weten we pas als we elkaar ontmoet hebben en elkaar een beetje leren kennen. Maar een eerste indruk is wel belangrijk natuurlijk. Hoe is jouw eerste indruk van mij?
Rijpe Kattekat zoekt contact
Sannelienne (48)
★★★★☆
Soms verwacht je niet wat er gebeurd, mijn leven kreeg een hele andere wending dat ik gedacht had. Maar ik ben nu vrolijker dan ooit.
Vrouw Sannelienne zoekt sex contact
Francien
★★★★★★★★★★
Ik woon in Groningen en mijn band is lek. Die moet gerepareerd worden. Als het je lukt mag je met mijn borsten spelen en misschien nog wel meer..
Fietsband plakken (Klus van half uur)
Alet
★★★★★★★★★☆
Wegens een blessure kan ik niet teveel tillen, maar mijn nieuwe bankstel komt er binnenkort aan en ik heb hulp nodig met het verslepen en tillen! In ruil voor... ?
Bankstel vervangen (Klus van 1 uur)
Annegien
★★★★★★★★★★
Ik heb een raar schermpje op mijn computer, echt heel irritant. Ik krijg het niet weg. Wil jij het voor me oplossen? Ik geef je na afloop een handjob, als het gelukt is..
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Janieke
★★★★★★★★★☆
Ik zit met drie muren die een stuc laag nodig hebben en dat is dus echt niet mijn ding, maar ik wil er wel een beloning in nature tegenover stellen, als jij me helpt..
Stuccen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten