Gratis Aanmelden

Gescheiden Noes zoekt jongen

Noes (29)

Ja jeetje, ik sta er weer eens alleen voor. Ik wil vanavond naar een feestje, maar vriendlief geeft weer niet thuis. Dast doet hij altijd, hij is zo ontzettend saai. Nou, hij mag mooi in zijn eigen huis slapen voorlopig, hier vind ik niks aan hoor. Moet ik nu nog wel een man hebben die me wel gezelschap wil houden bij feestjes en zo. En ik beloof je dat je dan niet op de bank hoeft te slapen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Noes
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Hove
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Noes van 29 uit Hove, Antwerpen zoekt jongen
Arendje (48)
★★★★★
Wie wil graag een keertje mee gaan met mij? Samen een wandeling maken, genieten van een drankje of iets eten en gewoon zien wat er volgt?
Geile Arendje zoekt sex contact
Caroleine (47)
★★★★★
Kan natuurlijk vertellen over de periode na mijn scheiding maar die was gewoon zwaar. Dus dan zijn we al snel klaar toch? Ik ben hier meer om naar de toekomst te gaan kijken, ik weet niet of ik daarin namelijk alleen wil blijven.
Hete Caroleine zoekt man
Lalyflor (47)
★★★★★
Natuurlijk ben ik niet meer de aller jongste maar dat zegt helemaal niks. Ik ben nog steeds zo geil als vroeger en krijg er nooit genoeg van. Nu nog een leuke man vinden.
Milf Lalyflor zoekt sex contact
XxKikixX (49)
★★★★☆
Hallo lieve mannen! Ik ben een zorgzaam type, maar dat wil nog niet zeggen dat ik geen beest in bed kan zijn! Ik hou er van als mannen mij intens kunnen verwennen in bed. Ben jij die leuke man die mij een intens lekkere nacht kan bezorgen?
Hete XxKikixX zoekt dating
Ringelsingel (48)
★★★★★
Ik, jij Wij? Misschien kan dat zomaar zijn als er een klik is. Het begint met een gesprek en dan zien we verder..Ik ben gezellig en ongebonden. Ik hou van humor. Hopelijk ben ik die gene die jij zoekt!
Moeder Ringelsingel zoekt relatie
ZoektLat (48)
★★★★☆
Ik heb nog wel ruimte in mijn leven voor een leuke, gezellige man om een (lat)relatie mee op te bouwen.
Vrouw ZoektLat zoekt sexdate
Elcke
★★★★★★★★★☆
Ik ben een echte nitwit wat betreft techniek en ik heb nu eindelijk een echte smrt TV gekocht, maar ik krijg geen beeld. Ik ontvang niets. Wie kan mij helpen, in ruil voor seks?
TV Programmeren (Klus van 2 uur)
Mijnsje
★★★★★★★★★☆
Voor mijn zoontje wil ik een indoor huisje bouwen, maar ik krijg al die grote planken niet op maat gezaagd. Wie kan me helpen? Mijn vergoeding: samen in bad en sex
Zaag klus (Klus van half uur)
Bella
★★★★★★★★★☆
Vers gescheiden en moet nu mijn inboedel verplaatsen naar mijn nieuwe woning, maar dat lukt me nooit alleen en ik heb geen geld meer over. Wie accepeert een vergoeding in natura?
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Heleen
★★★★★★★★★★
Ik zoek een nerd die een unzip programma kan installeren op mijn PC. Ik snap er niets van, maar volgens mij is het redelijk simpel. Beloning: mijn borsten voor 5 minuten
Software installeren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten