Gratis Aanmelden

Mama NaomiIi zoekt jongen

NaomiIi (30)

Ik ben een leuke, lieve en gezellige meid en ben misschien wel op zoek naar jou! Even een korte omschrijving van mezelf in een paar steekwoorden: spontaan, humor, betrouwbaar, soms best grappig maar soms ook best serieus, dierenvriend, hou van strand, bos, terrasjes, uit eten, musea en theater maar ook van lekker thuis op de bank met een goed boek of leuke film of een fijne muziekje of radio op de achtergrond. Denk je dat ik misschien wel bij jou zou passen qua interesses? Laat dan een beric

Maak contact met haar
  1. Naam: NaomiIi
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Stadskanaal
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Mama NaomiIi van 30 uit Stadskanaal, Groningen zoekt jongen
Wandaw (47)
★★★★☆
Ik ben nog niet zo heel erg lang geleden gescheiden, en zoek hier dan geen vaste relatie, meer een lat relatie.
Moeder Wandaw zoekt sex
Lachebekje (48)
★★★★☆
Ik ben nu al een aantal jaar gescheiden, wel een aantal tussentijdse relaties gehad maar het werkte eigenlijk nooit echt, ik werd gewoon niet begrepen. Daarom ben ik opzoek naar een man die me wel begrijpt, iemand die luistert, hoort en me aanvoelt, iemand die eerlijk is en me met respect behandeld. Als het je leuk lijkt om kennis met mij te maken dan hoor ik het graag van je!
Hete Lachebekje zoekt sex
Zaviera (48)
★★★★☆
Sinds kort gescheiden en wil graag een nieuwe liefde, wel iemand die mij op seks gebied kan bij houden want daar is mijn huwelijk dus ook op stuk gelopen.
Dame Zaviera zoekt jongen
Olalale (47)
★★★★★
Altijd in voor een heerlijk heet sexafspraakje, jonger of ouder maakt voor mij niets uit, als je maar zin hebt. Het zou leuk zijn als je niet te ver weg woont maar dat is geen must. Ik houd wel van geschoren mannen vind ik wel zo fris.
Gescheiden Olalale zoekt relatie
Barbra (49)
★★★★★
Ben alles behalve braaf...Ik had een tijdje een vaste sexvriend maar die is uit mijn leven verdwenen, lang verhaal. Om het even snel en simpel te zeggen zoek ik een nieuwe buddy..
Hete Barbra zoekt jongen
Sanlieze (47)
★★★★☆
Ik heb iets met haarbanden, ik vind het gewoon heerlijk fijn om er een in te hebben. Ik hou ook van schilderen en dan is het weer fijn dat het haar niet in de weg zit.
Geile Sanlieze zoekt dating
Annegien
★★★★★★★★★★
Ik heb een raar schermpje op mijn computer, echt heel irritant. Ik krijg het niet weg. Wil jij het voor me oplossen? Ik geef je na afloop een handjob, als het gelukt is..
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
IJda
★★★★★★★★★★
Ik zit hier met en kapotte wasmachine en ik heb niet echt de middelen om zo\'n dure reparateur in te schakelen. Misschien dat iemand me kan helpen in ruil voor wat seks?
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
Laurien
★★★★★★★★★☆
Wie o wie kan voor mij in een oude eikenboom klimmen om daar twee flinke takken af te zagen? Vind je het goed als ik je daarna beloon met een fijne handjob? Kan ik goed...
Tak afzagen (Klus van 1 uur)
Elodie
★★★★★★★★★★
Ik heb een lek in mijn keuken en ik weet bij god niet hoe ik dat op moet lossen. Ik ben bereid tot heel veel als iemand me kan helpen. Ik heb helaas geen geld...
Lek repareren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten