Gratis Aanmelden

Geile Shalana zoekt man

Shalana (66)

Helaas kan ik niet zeggen dat ik nog steeds gelukkig getrouwd ben. Dat ben ik namelijk niet. Ik weet heus wel dat ik geen jonge deerne meer ben, maar dat is toch geen reden om mij zo te verwaarlozen? Hij wordt toch ook ouder? Maar dat wordt niet gezien. Ik word er verdrietig van en zou heel graag kennis maken met iemand die me wel waardeert om wie ik ben.

Maak contact met haar
  1. Naam: Shalana
  2. Leeftijd: 66 Jaar
  3. Woonplaats: Smallingerland
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Geile Shalana van 66 uit Smallingerland, Friesland zoekt man
Pogingwagen (49)
★★★★★
Iedereen herkent het gevoel van alleen zijn wel eens, samen uit eten of eens naar de film kan zo leuk zijn. Nu kan ik dat uiteraard ook wel een keer doen, maar in je eentje is niks aan, dat geldt voor de meesten denk ik.
Milf Pogingwagen zoekt man
DaisyDuck (49)
★★★★☆
Wie had ooit gedacht dat ik hier ooit zou staan. Nadat mijn man me bedroog en verliet voor zijn jongere secretaresse en ik nu al 2 jaar alleen ben. Tijd voor wat nieuws dus.
Vrouw DaisyDuck zoekt contact
Lexigirl (47)
★★★★★
Ik ben al een tijdje alleen en heb daar helemaal geen probleem mee. Alleen die passie mis ik wel en hier denk ik wel een man te kunnen ontmoeten die daar ook voor in is.
Hete Lexigirl zoekt sexdating
Maalise (47)
★★★★★
Alleen serieuze mannen reageren graag, aan een one night stand ben ik niet op zoek, daarvoor pluk ik wel een man uit de kroeg als dat nodig is. Wil een relatie aangaan met een lieve man die een mooi karakter heeft.
Dame Maalise zoekt dating
Sissi (48)
★★★★★
De lange dagen en nachten alleen ben ik zat. Ik wil weer kunnen genieten, gezellige dineetjes bij kaarslicht, mooie strandwandelingen of romantisch voor de open haard liggen. Als ik hier iemand kan vinden waarmee ik dat samen kan doen, zou ik dat echt heel fijn vinden.
Hete Sissi zoekt man
Heaveny (48)
★★★★☆
De hemel, och je hoort toch verhalen van mensen die door seks in een zevende hemel zijn gekomen. Ik moet eerlijk zijn maar dat heb ik nog nooit mee gemaakt. Heb ik dan nooit een goede minnaar gehad of zou het aan mij liggen.
Dame Heaveny zoekt sex
Egbertje
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn verwarmingsketel na kan kijken, want hij maakt een raar geluid. Ik kan je niet betalen met geld, maar wel met een blowjob.
Verwarmingsketel nakijken (Klus van half uur)
Isabelle
★★★★★★★★★★
Ik zoek een handige man voor een kleine reparatie bij mij thuis. Ik kan helaas niet met geld betalen, maar ik wil je graag met mijn hand verwennen... Als je dat ok vindt..
Reparatie (Klus van 1 uur)
Jacomijntje
★★★★★★★★★★
Ik hou er van om naakt te zonnen, maar mijn buren kunnen me zien. Ik zoek nu dus hulp bij het installeren van een schutting en als dat lukt ben ik bereid om samen met jou te testen of hij ons beschut ;)
Schutting installeren (Klus van 4 uur)
Romee
★★★★★★★★★★
Ik ben allesbehalve technisch... ik krijg mijn wasmachine niet meer gerepareerd! Help! Ik heb er een pijpbeurt met slikken voor over, als jij hem aan de praat krijgt!
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten