Gratis Aanmelden

Dame LieveLiesje zoekt man

LieveLiesje (29)

Onzekerheid speelt een grote rol in mijn leven. Ik weet wel dat ik mooi ben, maar dat maakt niet uit, ik blijf onzeker. Daardoor maken mannen ook snel misbruik van me, daarom zoek ik dus een man die echt het beste met me voor heeft en geen nare dingen zal doen. Gewoon een echte lieverd die ik altijd kan vertrouwen. En dat geldt andersom natuurlijk ook!

Maak contact met haar
  1. Naam: LieveLiesje
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Opsterland
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dame LieveLiesje van 29 uit Opsterland, Friesland zoekt man
Noami (47)
★★★★★
Zoekt gezellige en nette man om een fijne relatie mee aan te gaan. Ben een lange tijd gescheiden en wil eerst kijken of ik een serieuze nette man kan aantreffen.
Moeder Noami zoekt contact
Fabbieen (49)
★★★★☆
Gescheiden, moeder van 3 en werkzaam in de voedingssector. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan knutselen, naaien, terrasjes en uit eten gaan, koken en bakken en optrekken met de kinderen. Ik heb een eigen huisje met een aantal diertjes. Ik zoek hier iets serieus en vast. Ik ben hier ingeschreven omdat een vriendin van mij hier haar toekomstige echtgenoot heeft leren kennen. Geen idee of het voor mij ook zo'n vaart zal lopen, maar ik waag mijn kans!
Vrouw Fabbieen zoekt sex contact
Janinuh (47)
★★★★★
Hallo! Ik zoek leuke en vooral spannende dates. Ben niet de jongste en de strakste meer maar dat neemt niet weg dat we het niet leuk kunnen hebben samen. Mijn kinderen zijn al uit huis kan dus prima ontvangen, verplaatsen is echt ook geen enkel probleem.Als het je leuk lijkt om kennis met mij te maken dan hoor ik het wel.
Moeder Janinuh zoekt sex
Jolanwilwel (49)
★★★★★
Eerst begin ik je heerlijk te zoenen, dan mijn handen overal langs je lijf, dan krijg je een geweldige massage en dan mag jij zeggen wat jij zou willen. Dat is toch een goed begin zeker en je kunt nog veel meer verwachten!
Mama Jolanwilwel zoekt man
Supri1es (49)
★★★★★
Het uiterlijk is voor mij totaal niet belangrijk, het gaat er bij mij om te ik gelijk goed gevoel bij jou heb. Ik ben op zoek naar een gezellige en leuke man, iemand met een lief karakter waar mee ik alles mee kan delen.
Milf Supri1es zoekt sex
makeupdoll (49)
★★★★★
Leuke spontane dame, heb geen moeite met het alleen zijn. Maar verlangt toch weer naar de warmte en gezelligheid van een partner. Want uiteindelijk is dat toch wat we allemaal willen!?
Dame Makeupdoll zoekt sex contact
Detje
★★★★★★★★★★
Jij schildert voor mij een muur en als ik tevreden ben met het resultaat gaan we samen een douche nemen. Lijkt jou dat wat? Ik heb de verf, maar geen kwasten.
Muur schilderen (Klus van half uur)
Lieneke
★★★★★★★★★☆
Het is niet zwaar, maar gewoon veel werk. Ik heb twee kamers die uitgemest moeten worden en ik ben bereid om er in natura voor te betalen met een potje sex.
Grote opruiming (Klus van 4 uur)
Mia
★★★★★★★★★★
Ik wil mijn muren opnieuw doen in de woonkamer. Ik doe alles zelf, behalve het stuccen. Daar heb ik een hekel aan. Kan iemand me helpen? De beloning zal goed zijn.
Stuccen (Klus van 2 uur)
Anieke
★★★★★★★★★★
Mijn garage zit vol met oude troep waar ik graag van af wil. Het niet moeilijk, maar misschien wel zwaar. Daarom bied ter vergoeding een complete vrijpartij, met anaal..
Garage opruimen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten