Gratis Aanmelden

Milfje Troelalala zoekt dating

Troelalala (49)

Gewoon een gezellig wijf die opzoek is naar een gezellige vent, meer niet :)

Maak contact met haar
  1. Naam: Troelalala
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Krimpenerwaard
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Milfje Troelalala van 49 uit Krimpenerwaard, Zuid-Holland zoekt dating
Magda (49)
★★★★★
Ik ben een jonge gescheiden moeder met de zorg van 2 kinderen die ook wel naar hun vader gaan. Over mijn ex zeg ik niks omdat ik er redelijk mee door een deur kan. Als mijn kinderen weg zijn zet ik de bloemetjes buiten maar nu kom ik nog alleen thuis en dat wil ik graag veranderen.
Mama Magda zoekt sex
Vialia (47)
★★★★☆
Lianne aan deze kant, aangenaam kennis te maken. Na mijn scheiding in Flevoland gaan wonen en ik woon hier nog altijd met plezier. Maar de Brabantse nachten mis ik wel regelmatig.
Hete Vialia zoekt sex contact
Odeth (49)
★★★★☆
Ik ben al meer dan een jaar alleen inmiddels, na een zware scheiding had ik even helemaal nergens meer zin in. Maar ik voel me weer op en top en ook zin om een nieuwe man te ontmoeten! Eerst eens een gezellig etentje en dan zien wat ervan komt.
Dame Odeth zoekt contact
Inky12345 (47)
★★★★☆
Hoop geraakt te worden,de rest gaat dan vanzelf zijn weg vinden.. ????????
Dame Inky12345 zoekt jongen
Redhair (48)
★★★★★
Tot voor kort had ik mijn leven vrij goed op orde, totdat mijn man er mee aankwam dat die wou scheiden. Het heeft mij door een hel gesleept, nu na een aantal jaren heb ik weer dat knopje gevonden om te kunnen genieten. Vandaar mijn aanmelding, zo kan ik zien of het geluk alsnog voor mij is weg gelegd.
Mama Redhair zoekt contact
Hadijat (47)
★★★★☆
Kleine kinderen worden groot dus mama krijgt meer tijd, die tijd wil ik graag besteden aan of met een maatje in mijn leven. Ik merk dat ik daar echt weer aan toe ben.
Milfje Hadijat zoekt contact
Anieke
★★★★★★★★★★
In mijn toilet wil ik graag parket hebben, maar ik ben niet zo handig. Wel ben ik heel handig met mijn mond... Ik heb het parket al in huis, maar ik weet niet hoe ik verder moet..
Parket leggen (Klus van 2 uur)
Estelle
★★★★★★★★★☆
Ik bied je een blowjob aan als jij voor mij een ikea buffet op komt bouwen. Ik heb niet eens een schroevendraaier of wat dan ook. Ik heb echt even een handige vent nodig!
Ikea meubel opbouwen (Klus van half uur)
Pleuni
★★★★★★★★★☆
Ben op zoek naar een software techneut die wat programma\'s wil komen installeren en wat dingen wil opschonen op mijn PC. Ik ben zelf nogal onhandig daarmee, maar wel handig met andere dingen..
Software installeren (Klus van 3 uur)
Feline
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mij kan helpen met twee vraagjes wat betreft mijn belasting aangifte. Ik ben bereid om je daar een handjob voor te geven. Eventueel blowjob indien hygienisch.
Administratie doen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten