Gratis Aanmelden

Mama Moonwalkers zoekt jongen

Moonwalkers (40)

Eindelijk kan ik eens open zijn over wat ik echt wil. Mijn vrienden moeten dit niet weten want zij zouden ook een heel ander idee over mij krijgen. Ik hou van fetish en een meester die mij alle opdrachten geeft. Kortom mag ik je slaafje zijn!

Maak contact met haar
  1. Naam: Moonwalkers
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Woonplaats: Veendam
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Mama Moonwalkers van 40 uit Veendam, Groningen zoekt jongen
Gill (48)
★★★★★
Mijn man heeft ervoor gekozen om bij mij weg te gaan voor een jonger iemand. Voor mij geen probleem want nu kan ik terug keren in mijn jeugdige tijd waar ik het heel fijn vond een man te verleiden en een beetje uit te dagen.
Gescheiden Gill zoekt jongen
Salit (47)
★★★★★
Gewoon een keer een spannende date gezocht.
Vrouw Salit zoekt sexdate
Elisee (49)
★★★★★
ik ben Elise en ben op zoek naar een goed verzorgde man die zijn zaken goed voor elkaar heeft, en zijn leven op de rit heeft. dat heb ik zelf namelijk ook en vind het wel fijn om iemand te ontmoeten die hetzelfde in het leven staat als ik, maakt het wel makkelijker voor een eventuele relatie.
Vrouw Elisee zoekt jongen
Marie_L (48)
★★★★☆
Al jaren loop ik met een wens rond en dat is om eindelijk weer eens lief te hebben. Ik heb zoveel te geven, maar iedere keer stoot ik weer mijn neus. Is er dan werkelijk geen man te vinden die vol voor de liefde wil gaan?
Moeder Marie L zoekt contact
Loxley (47)
★★★★☆
Het gaat mij puur om een avontuurtje tussen de lakens. Ben net gescheiden, dus een man in huis hoef ik niet. Alleen voor even dus. Doe je mee?
Mama Loxley zoekt contact
Sissi (48)
★★★★★
De lange dagen en nachten alleen ben ik zat. Ik wil weer kunnen genieten, gezellige dineetjes bij kaarslicht, mooie strandwandelingen of romantisch voor de open haard liggen. Als ik hier iemand kan vinden waarmee ik dat samen kan doen, zou ik dat echt heel fijn vinden.
Hete Sissi zoekt man
Berendina
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand met spierballen om een kast van de ene kamer naar de andere te verplaatsen. Ik bied je een vergoeding aan in natura: 5 minuten met mijn borsten spelen.
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Stacey
★★★★★★★★★☆
Wanneer het regent moet ik in mijn huis een emmer plaatsen... ik word daar zo gek van, dat ik heb besloten hier iemand te zoeken die een vergoeding in natura accepeert in ruil voor de klus..
Lek repareren (Klus van 3 uur)
Jacolien
★★★★★★★★★☆
Alle loodgieters lijken opeens bezet en mijn CV moet nodig nagekeken en schoongemaakt worden. Ik heb het koud... Kan iemand dit voor mij komen doen? Zo snel mogelijk?
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 1 uur)
Louise
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die de houten vloer van mijn woonkamer kan polijsten. Het is niet meer dan 16m2, maar ik heb geen werk meer en kan niet met geld betalen..
Parket polijsten (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten