Gratis Aanmelden

Dame Odeth zoekt relatie

Odeth (49)

Ik ben al meer dan een jaar alleen inmiddels, na een zware scheiding had ik even helemaal nergens meer zin in. Maar ik voel me weer op en top en ook zin om een nieuwe man te ontmoeten! Eerst eens een gezellig etentje en dan zien wat ervan komt.

Maak contact met haar
  1. Naam: Odeth
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Heerlen
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dame Odeth van 49 uit Heerlen, Limburg zoekt relatie
MilFMayke (49)
★★★★★
Mijn man was enorm op mij uit gekeken en daar heb ik een enorme knauw van gekregen. Ik merk de laatste tijd wel dat ik nog steeds aardig in de markt lig en daar maak ik driftig gebruik van na tien jaar een seksloos huwelijk te hebben gehad.
Milf MilFMayke zoekt contact
Smarthe (49)
★★★★☆
Ik ben niet op zoek naar seks ik ben op zoek naar liefde, seks gaat maar een paar centimeter diep en ik wil dieper. Meer beleven en mezelf meer kunnen geven dan ooit tevoren. Mijn verleden is het verleden en wil ik niet meer aan denken. Ik wil met jou naar de toekomst en kijken wat we samen allemaal kunnen beleven.
Milfje Smarthe zoekt jongen
Likkertje (47)
★★★★☆
Ik ben opzoek naar een man die goed kan neuken en niet naar iemand die zomaar wat doet.
Geile Likkertje zoekt contact
Marie_L (48)
★★★★★
Al jaren loop ik met een wens rond en dat is om eindelijk weer eens lief te hebben. Ik heb zoveel te geven, maar iedere keer stoot ik weer mijn neus. Is er dan werkelijk geen man te vinden die vol voor de liefde wil gaan?
Moeder Marie L zoekt contact
Qanna (47)
★★★★★
Soms wil ik gewoon lekker genieten en verwend worden.
Vrouw Qanna zoekt neuk date
Barbra (49)
★★★★☆
Ben alles behalve braaf...Ik had een tijdje een vaste sexvriend maar die is uit mijn leven verdwenen, lang verhaal. Om het even snel en simpel te zeggen zoek ik een nieuwe buddy..
Hete Barbra zoekt jongen
Willempje
★★★★★★★★★★
Dit... dit is voor jou... Ten minste... als jij mijn verstopte afvoer kunt repareren! Let op, twee loodgieters lukte het niet en ze kostten met te veel geld. Dan maar zo...
Verstopte afvoer (Klus van 2 uur)
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Welke man wil bij mij thuis een vinyl vloer komen leggen (die al besteld is) en in ruil daarvoor een vrijpartij met mij accepteert? Ik ben niet lelijk, slecht diskreet ;)
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
Annerieke
★★★★★★★★★★
We hebben het een beetje bont gemaakt: de barbecue is erg vies en ik heb gewoon geen zin om die schoon te maken. Wie mij helpt zal ik daarna helemaal leeg zuigen...
BBQ Schoonmaken (Klus van 1 uur)
Leuntje
★★★★★★★★★☆
Ik heb het in de rug en ik kan mijn tuintje niet meer maaien. Dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen en die daar een blowjob van mij in ruil voor wil krijgen.
Gras maaien (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten