Gratis Aanmelden

Vrouw Thblack zoekt sex contact

Thblack (45)

Ik ben een schat van een vrouw die altijd voor iedereen klaarstaat. Mijn leven heb ik wel op een rijtje alleen mis ik nog mijn knuffelbeertje waar ik in de avonden lekker tegenaan kan kruipen op de bank.

Maak contact met haar
  1. Naam: Thblack
  2. Leeftijd: 45 Jaar
  3. Woonplaats: Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Vrouw Thblack van 45 uit Groningen, Groningen zoekt sex contact
leukenzo (49)
★★★★★
Leuk om hier iemand te ontmoeten en leuke dingen mee te doen. Elkaar leren kennen en dan wat leuks ondernemen. Ben zelf een ondernemende, ondeugende vrouw die van flirten houd
Gescheiden Leukenzo zoekt contact
Tmaar (47)
★★★★☆
Ik zal maar met de deur in huis vallen. Ik heb nog maar 1 man gehad in mijn leven waar ik nu van ben gescheiden. Ik wil nu wel eens aan een andere vrucht proeven. Ben jij die vrucht waar ik aan mag proeven?
Milfje Tmaar zoekt contact
Violette (49)
★★★★☆
Echt veel wensen heb ik niet maar ik wil er wel een gezellige tijd van maken met elkaar en ik ben niet op zoek naar een eendagsvlieg maar iemand om vaker iets meet te gaan doen. Uiterlijk is niet het belangrijkste, een goed karakter wel.
Geile Violette zoekt neuk date
Katn (47)
★★★★★
Hi leuke heren! Ik ben een sexy dame en ik schaam me nergens voor, ik heb daarom ook zin om helemaal los te gaan en als jij dat ook wilt dan hebben we elkaar gevonden.
Geile Katn zoekt relatie
Feta (47)
★★★★★
Sinds ik gescheiden ben is het alsof ik in mijn tweede jeugd kom. Ik hou van verleiden en heb wel oog voor knappe mannen. Hier heb ik ook al heel knappe mannen zien passeren maar durf nog niet de eerste stap te zetten.
Rijpe Feta zoekt sexdate
Lienetty (48)
★★★★★
Waar ik naar uitkijk is om echte liefde te hebben en te krijgen. De man die ik wil leren kennen is heel charmant, heeft een lekkere toet en een lief karakter. Met jou wil ik wel een avondje opstap.
Geile Lienetty zoekt neuk date
Tessa
★★★★★★★★★☆
Ik zit op kot en ik heb een nogal wild feest gehad, verschillende muren zitten vol deuken, de eigenaar wil dat ik het z.s.m. herstel, maar ik heb geen geld :(
Beschadigde muur herstellen (Klus van 2 uur)
Elcke
★★★★★★★★★☆
Ik ben een echte nitwit wat betreft techniek en ik heb nu eindelijk een echte smrt TV gekocht, maar ik krijg geen beeld. Ik ontvang niets. Wie kan mij helpen, in ruil voor seks?
TV Programmeren (Klus van 2 uur)
Jobke
★★★★★★★★★★
De harde wind heeft een tak van mijn boom half afgebroken. Wie kan mij helpen deze af te zagen en weg te brengen? Ik wil je daar voor wel eens lekker aftrekken, als je wil
Tak afzagen (Klus van half uur)
Ellanoor
★★★★★★★★★★
Er zit al ruim twee jaar een flink gat in mijn muur, wat ik dicht moet maken van mijn huisbaas. Kun jij me helpen? Dan gebruiken we het gat eerst als gloryhole... ;-)
Stuccen (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten