Gratis Aanmelden

Hete Sharona zoekt man

Sharona (51)

Hi ik ben Sharona en zoek een lieve vriend, een maatje. Ik heb het gehad met alleen zijn, mijn leventje is behoorlijk saai geworden, bestaat uit werken en slapen momenteel. Ik doe graag liever weer eens een avondje wat leuks en niet alleen maar slapen in bed.

Maak contact met haar
  1. Naam: Sharona
  2. Leeftijd: 51 Jaar
  3. Woonplaats: Vijfheerenlanden
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Hete Sharona van 51 uit Vijfheerenlanden, Utrecht zoekt man
ilonhaaaj (49)
★★★★☆
ik ben een gewone vrouw zonder kapsones. kan soms wat verlegen zijn ( moet de kat ff uit de boom kijken).soms wat onzeker. ben een rustig persoon maar kan ook echt wel uit de band springen. en volgens anderen ben ik een lief en aardig mens .
Moeder Ilonhaaaj zoekt sexdate
Meike (48)
★★★★☆
Toe aan nieuwe ervaringen in mijn leven, altijd normale standaard sex gehad, maar nooit eens lekker buiten of speeltjes erbij nemen, zulke dingen en oh wat verlang ik daar naar.
Geile Meike zoekt dating
Effei (47)
★★★★☆
Net als ieder ander ben ik hier niet voor niet. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan immers. Heb een leuk huisje, kinderen worden ouder en ik ben toe aan een leuke man. Wie weet wil ik mij er zelfs wel aan binden.
Vrouw Effei zoekt jongen
LadyChardonay (49)
★★★★★
Kom laten wij gewoon eens een lekker wijntje gaan drinken. Dit doe ik natuurlijk niet zomaar met iedereen, want ik wil natuurlijk eerst weten wat voor vlees ik in de kuip heb.
Gescheiden LadyChardona zoekt dating
Tincaatje (48)
★★★★★
Ik ben een vrouw die er alles aan doet om jong te blijven. Ik ben dan ook erg trots op mijn lichaam en wil dat graag delen met een leuke man, verder moet hij het kunnen waarderen al die moeite die ik doe om er zo uit te zien.
Gescheiden Tincaatje zoekt jongen
LiesjeAnne (48)
★★★★★
Hai! Ik ben Annelies. Lees gerust even mijn profieltje en als je meer wil weten vuur maar af!
Vrouw LiesjeAnne zoekt sex contact
Janieke
★★★★★★★★★☆
Ik zit met drie muren die een stuc laag nodig hebben en dat is dus echt niet mijn ding, maar ik wil er wel een beloning in nature tegenover stellen, als jij me helpt..
Stuccen (Klus van 3 uur)
Fraukje
★★★★★★★★★★
Ik zit met enkele kapotte dakpannen die vervangen moeten worden. Ik heb reserve pannen, maar durf zelf het dak niet op. Als jij het doet, mag je daarna met me naar bed..
Dakpan vervangen (Klus van 1 uur)
Lieke
★★★★★★★★★★
Dit is wat ik je kan bieden in ruil voor een muur van 2m50 bij 3m die helemaal gestuced moet worden. Geen idee hoe lang dat duurt, maar als het klaar is ben ik even helemaal van jou ;)
Stuccen (Klus van 2 uur)
Elies
★★★★★★★★★★
Ik ben recentelijk gescheiden en ik zoek hulp voor mijn verhuizing naar een appartement in de grote stad. Ik kan je helaas niet met geld betalen, maar wel in natura...
Verhuizing (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten