Gratis Aanmelden

Dame the_hell zoekt man

the_hell (41)

Hou het kort.. opzoek naar een seksdate met een man die uit de buurt komt.

Maak contact met haar
  1. Naam: the_hell
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Emmen
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: Anders
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dame the_hell van 41 uit Emmen, Drenthe zoekt man
Noami (47)
★★★★★
Zoekt gezellige en nette man om een fijne relatie mee aan te gaan. Ben een lange tijd gescheiden en wil eerst kijken of ik een serieuze nette man kan aantreffen.
Moeder Noami zoekt contact
Ringelsingel (48)
★★★★★
Ik, jij Wij? Misschien kan dat zomaar zijn als er een klik is. Het begint met een gesprek en dan zien we verder..Ik ben gezellig en ongebonden. Ik hou van humor. Hopelijk ben ik die gene die jij zoekt!
Moeder Ringelsingel zoekt relatie
Sissi (48)
★★★★★
De lange dagen en nachten alleen ben ik zat. Ik wil weer kunnen genieten, gezellige dineetjes bij kaarslicht, mooie strandwandelingen of romantisch voor de open haard liggen. Als ik hier iemand kan vinden waarmee ik dat samen kan doen, zou ik dat echt heel fijn vinden.
Hete Sissi zoekt man
Faduma (47)
★★★★★
Misschien ben ik er wel klaar voor om mij te binden, dat gevoel heb ik lange tijd niet gehad maar ik merk dat ik er echt aan toe ben. Ik wordt immers ook ouder en ben mij er van bewust dat het leuk en fijn kan zijn als je ook dingen samen kan doen.
Rijpe Faduma zoekt sexdate
Barunka (48)
★★★★★
Avontuur zoek ik weer in mijn leven. Het staat een soort van stil in mijn leven zou ik maar zeggen en het wordt tijd dat ik actie ga ondernemen.
Dame Barunka zoekt dating
Liefdegaatvooralles (47)
★★★★★
Ja, wat kan ik hier schrijven. Laat ik maar eens eerlijk zijn, want mijzelf omhoog prijzen heeft geen zin. Ik ben een spontane vrouw, af en toe last van een dipje en soms voel ik me wat alleen. Ik hoop hier een man te vinden die mij weer blij kan maken en gewoon wilt genieten net zoals ik wil.
Dame Liefdegaatvo zoekt sex contact
Annerieke
★★★★★★★★★★
We hebben het een beetje bont gemaakt: de barbecue is erg vies en ik heb gewoon geen zin om die schoon te maken. Wie mij helpt zal ik daarna helemaal leeg zuigen...
BBQ Schoonmaken (Klus van 1 uur)
Noanne
★★★★★★★★★★
Mijn kachel moet echt schoongemaakt worden, want ik durf hem niet meer aan te steken. Wie kan mij binnenkort helpen? En wie hoeft er geen geld voor, maar accepteert mijn lichaam?
Kachel schoonmaken (Klus van 1 uur)
Martine
★★★★★★★★★★
Ik heb last van hoogtevrees en ik moet een lamp ophangen... Ik zoek dus iemand die mij daarbij kan helpen. Ik heb geen geld om je te betalen maar je mag en beetje met mij spelen.
Lamp ophangen (Klus van half uur)
Lieneke
★★★★★★★★★☆
Het is niet zwaar, maar gewoon veel werk. Ik heb twee kamers die uitgemest moeten worden en ik ben bereid om er in natura voor te betalen met een potje sex.
Grote opruiming (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten