Gratis Aanmelden

Rijpe Yvettte zoekt sex

Yvettte (45)

Leuke vent gezocht die mij kan plezieren. Mij gaat het niet alleen maar om sex maar ook om leuke dingen doen samen, sex hoort er natuurlijk wel bij.

Maak contact met haar
  1. Naam: Yvettte
  2. Leeftijd: 45 Jaar
  3. Woonplaats: De Friese Meren
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Rijpe Yvettte van 45 uit De Friese Meren, Friesland zoekt sex
Noami (47)
★★★★☆
Zoekt gezellige en nette man om een fijne relatie mee aan te gaan. Ben een lange tijd gescheiden en wil eerst kijken of ik een serieuze nette man kan aantreffen.
Moeder Noami zoekt contact
alicia0ohoh (48)
★★★★☆
Nou, en daar zit je dan ineens en stukje over jezelf te schrijven waar je ook nog eens leuk over moet komen en dat dan in een paar zinnen! Ik ben Alicia, ben meestal vrolijk, hou van de zon strand vakanties en lekker genieten van een glas wijn op een terras. Ik ben nu 3 jaar gescheiden heb twee leuke dochters, en een leuke baan en een leuk huisje, nu no g een man in mijn leven waar ik wat leuks mee kan doen. :-)
Gescheiden Alicia0ohoh zoekt neuk date
Miessmies (49)
★★★★☆
Ben het alleen zijn meer dan zat..Ik wil weer genieten van het leven! Plezier voor twee dus doe je met me mee?
Milf Miessmies zoekt neuk date
Fabbieen (49)
★★★★★
Gescheiden, moeder van 3 en werkzaam in de voedingssector. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan knutselen, naaien, terrasjes en uit eten gaan, koken en bakken en optrekken met de kinderen. Ik heb een eigen huisje met een aantal diertjes. Ik zoek hier iets serieus en vast. Ik ben hier ingeschreven omdat een vriendin van mij hier haar toekomstige echtgenoot heeft leren kennen. Geen idee of het voor mij ook zo'n vaart zal lopen, maar ik waag mijn kans!
Vrouw Fabbieen zoekt sex contact
Nuchteredame (49)
★★★★★
Ik zoek een man die gewoon nuchter in het leven staat waar ik het overal mee kan over kan hebben en ook gewoon grijs kan zien en niet alleen zwart en wit.
Dame Nuchteredame zoekt sex contact
Dahliscia (48)
★★★★★
Lekker snoepje zoekt een leuke man voor een opwindend avontuur. Ben wel benieuwd wat jou avontuur gaat worden, en jij die van mij? Zal een tip geven, massage.
Rijpe Dahliscia zoekt jongen
Ellanoor
★★★★★★★★★☆
Ik snap helemaal niks van een Ikea buffet, hoe ik die in elkaar moet zetten en ik heb geen vent om me er mee te helpen. Daarom zoek ik hier iemand die langs kan komen..
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Fien
★★★★★★★★★★
Het leek me leuk om eens te testen of dit werkt: ik heb een stapel tegels die in mijn bijkeuken gelegd moeten worden. Ik betaal je geen cent, maar ik bied je wel mijn lichaam aan. Is dat OK?
Tegels leggen (Klus van 4 uur)
Liefke
★★★★★★★★★☆
Er hangt een grote tak voor mijn raam, waardoor ik weinig licht krijg. Mijn huisbaas zegt dat ik die zelf moet afzagen, maar ik kan dat niet en ik heb ook geen geld :(
Tak afzagen (Klus van half uur)
Annemiek
★★★★★★★★★☆
We willen graga pizza's bakken, maar onze oven is echt te smerig voor woorden. Als jij hem schoonmaakt, mag je een uurtje met ons tweetjes doorbrengen, ter compensatie..
Oven schoonmaken (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten