Gratis Aanmelden

Dame Kiira zoekt jongen

Kiira (48)

Mijn relatie loopt goed, maar de sex neemt alleen maar af, het wordt steeds saaier en het is ook absoluut niet spontaan meer, daar houd ik juist zo van! Ben jij spontaan en net zo'n genieter als ik, neem dan gauw contact op.

Maak contact met haar
  1. Naam: Kiira
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Mol
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dame Kiira van 48 uit Mol, Antwerpen zoekt jongen
Oeffieh (49)
★★★★★
Kijk alleen naar het innerlijk oordeel niet op het uiterlijk
Milf Oeffieh zoekt contact
Janetxx (49)
★★★★☆
Vurige dame zoekt hier een sexmaatje op zeer korte termijn, iemand uit de buurt maakt het wel extra makkelijk. Weinig taboes, veel fantasieën. Wil alles doen waar we samen over fantaseren!
Rijpe Janetxx zoekt man
Golliat (48)
★★★★★
Hoelang ik nu precies al zonder seks zit weet ik zelfs al niet meer. Nochtans ben ik een heel geile meid. Ik hou van pijpen en seks op spannende plaatsen.
Gescheiden Golliat zoekt relatie
Katje (49)
★★★★★
Ik hou van kaarsen maar niet vanwege de romantiek maar vanwege het kaarsvet. Ik hou ook van speeltjes, klemmen. Is bij jou stopwoord niet onbekend en denk jij dat je dit katje wel aankan? Dan zou ik graag met jou in contact willen komen.
Rijpe Katje zoekt neuk date
Veronneke (47)
★★★★★
Goedendag. Ik ben op zoek naar een heerlijk avontuur. Ik kan zowel ontvangen als verplaatsen. Het is voor mij geen probleem als u al een relatie heeft. Ik zoek geen ring om mijn vinger maar alleen de seks dus. Spreekt dit u aan, dan zou het fijn zijn moest ik een berichtje ontvangen. Dan kunnen wij zien wat de mogelijkheden zijn.
Moeder Veronneke zoekt man
Soofietje (47)
★★★★☆
Mijn vrijheid is best belangrijk voor me, maar ik wil graag rekening met je houden als je lief voor me bent. Ik ben een beetje huiverig voor een relatie geworden, maar alleen al het feit dat ik hier ben, betekent toch wel dat ik geïnteresseerd ben. Als je het niet erg vindt om mijn vertrouwen te moeten winnen, zou je me dan eens willen schrijven? Ik beloof dat ik me probeer open te stellen.
Vrouw Soofietje zoekt man
Janske
★★★★★★★★★☆
Ik wil wat apps op de tablet van mijn zoon zetten, maar ik ben een echte noob. Kan iemand mij helpen? Ik betaal niet met geld, maar ik heb wel zeer fijne grote borsten...
Tablet installeren (Klus van half uur)
Stacy
★★★★★★★★★☆
Ik heb een kapotte wasmachine en ook al heel lang geen goede sex meer gehad. Als we dat nu eens konden combineren? Stuur je me even een fotootje van je?
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
Noanne
★★★★★★★★★★
Mijn kachel moet echt schoongemaakt worden, want ik durf hem niet meer aan te steken. Wie kan mij binnenkort helpen? En wie hoeft er geen geld voor, maar accepteert mijn lichaam?
Kachel schoonmaken (Klus van 1 uur)
Isabelle
★★★★★★★★★★
Ik zoek een handige man voor een kleine reparatie bij mij thuis. Ik kan helaas niet met geld betalen, maar ik wil je graag met mijn hand verwennen... Als je dat ok vindt..
Reparatie (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten