Gratis Aanmelden

Dame riannnon zoekt relatie

riannnon (56)

Positief ingesteld, ondeugend, altijd in voor wat geks

Maak contact met haar
  1. Naam: riannnon
  2. Leeftijd: 56 Jaar
  3. Woonplaats: Het Hogeland
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dame riannnon van 56 uit Het Hogeland, Groningen zoekt relatie
Barbra (49)
★★★★☆
Ben alles behalve braaf...Ik had een tijdje een vaste sexvriend maar die is uit mijn leven verdwenen, lang verhaal. Om het even snel en simpel te zeggen zoek ik een nieuwe buddy..
Hete Barbra zoekt jongen
Ladysan (48)
★★★★☆
Hoe vind je dat ik er uit zie? Hoe oud zou je me schatten als je me tegen zou komen? Ik voel me nog heel jong, ik ben benieuwd of anderen mij ook zo zien. En vooral, of je me nog zou doen. Ik jou wel hoor! Ongeacht hoe oud je bent!
Moeder Ladysan zoekt sexdate
Hetti (49)
★★★★☆
Naar het schijnt zijn hier heel leuke mannen en dat wil ik nu wel eens zien. Mijn vriendin heeft er toch een heel leuke vriend aan overgehouden. Zelf ben ik al een tijdje gescheiden en zou wel terug een man in mijn leven willen toelaten.
Geile Hetti zoekt man
Relaxxen (48)
★★★★☆
Wil in mijn vrije tijd lekker ontspannen en wil dat graag doen met een leuke man. maar dan moet hij wel lekker los zijn niet zo stijve hark, daarvan zie ik er per dag al genoeg rondlopen.
Geile Relaxxen zoekt sex
2voor1 (48)
★★★★☆
Hallo, misschien zoek ik jou, een niet drinkende man, niet direct sex gericht, ( niet alles tegelijk) , ik ben een rookster, geen drinker, en zoek een date om te kijken of het klikt, daarna zien we wel verder
Rijpe 2voor1 zoekt sex
Lienetty (48)
★★★★★
Waar ik naar uitkijk is om echte liefde te hebben en te krijgen. De man die ik wil leren kennen is heel charmant, heeft een lekkere toet en een lief karakter. Met jou wil ik wel een avondje opstap.
Geile Lienetty zoekt neuk date
Noanne
★★★★★★★★★★
Mijn kachel moet echt schoongemaakt worden, want ik durf hem niet meer aan te steken. Wie kan mij binnenkort helpen? En wie hoeft er geen geld voor, maar accepteert mijn lichaam?
Kachel schoonmaken (Klus van 1 uur)
Alberdina
★★★★★★★★★★
Ik heb een wat verwilderde tuin die een flink snoeibeurt nodig heeft, maar ik heb geen materiaal en ook geen zin. Wel wil ik iemand die dat voor me doet een andere beurt geven...
Struiken snoeien (Klus van 3 uur)
Mahnoor
★★★★★★★★★☆
Ik heb op de grond in mijn keuken lelijke tegels en ik wil daar graag een vinyl vloer laten leggen, maar dat is te duur voor mij. Kunnen wij misschien iets regelen..?
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
Lyske
★★★★★★★★★☆
Ik zit diep in de schulden en kan me een reparateur niet veroorloven voor mijn kapotten wasmachine. Ik ben dus min of meer gedwongen om het op deze manier te doen :/
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten