Gratis Aanmelden

Dame Marthesweety zoekt man

Marthesweety (30)

Ik ben na mijn jeugdliefde te verliezen, bang geworden om opnieuw verliefd te worden en ik weet dat het misschien stom is maar ik vind dat liefdesverdriet heel veel pijn doet! Daarom dat ik al een aantal jaar als single door het leven ga! Ik vind het best leuk om geen relatie te hebben maar langs de andere kant is het ook misschien tijd om opnieuw mijn hart open te zetten en de liefde van een eerlijke man te mogen ontvangen! Voor ik het goed en wel besef ben ik straks oud en versleten en nog ste

Maak contact met haar
  1. Naam: Marthesweety
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Antwerpen
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175-180 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dame Marthesweety van 30 uit Antwerpen, Antwerpen zoekt man
Durfjehet (48)
★★★★★
In mijn leven ben ik heel vaak slecht behandeld door mijn exen, te vaak was ik niet in staat geweest om voor mezelf op te komen, hierdoor heb ik toch wel enige schade opgelopen. Durf niet snel een serieuze relatie aan te gaan en heb heel wat bedpartners gehad, puur om het feit dat ik gewoon bang was om weer slecht behandeld te worden. Wat ik hier zoek is iemand die me neemt zoals ik ben, accepteert dat ik een rugzak heb, en houd van samen genieten. Ik vind het heel belangrijk dat we vooraf alles duidelijk afspreken, zodat we beiden weten waar we aan toe zijn en achteraf niet voor verassingen komen te staan.
Dame Durfjehet zoekt neuk date
KuppieD (49)
★★★★☆
Ik zou het heel vervelend vinden wanneer je alleen maar interesse zou hebben in mijn D cup. Ik heb namelijk heel veel meer te bieden als het op het gebied van sex komt.
Hete KuppieD zoekt sex
Golliat (48)
★★★★★
Hoelang ik nu precies al zonder seks zit weet ik zelfs al niet meer. Nochtans ben ik een heel geile meid. Ik hou van pijpen en seks op spannende plaatsen.
Gescheiden Golliat zoekt relatie
MilFMayke (49)
★★★★☆
Mijn man was enorm op mij uit gekeken en daar heb ik een enorme knauw van gekregen. Ik merk de laatste tijd wel dat ik nog steeds aardig in de markt lig en daar maak ik driftig gebruik van na tien jaar een seksloos huwelijk te hebben gehad.
Milf MilFMayke zoekt contact
Skatjuh (47)
★★★★★
In de stad zie ik nooit veel leuke mannen maar misschien meld zich toch nog een leuk iemand uit utrecht die mij kan overtuigen om samen een avondje weg te gaan.
Milf Skatjuh zoekt contact
Heaveny (48)
★★★★☆
De hemel, och je hoort toch verhalen van mensen die door seks in een zevende hemel zijn gekomen. Ik moet eerlijk zijn maar dat heb ik nog nooit mee gemaakt. Heb ik dan nooit een goede minnaar gehad of zou het aan mij liggen.
Dame Heaveny zoekt sex
Louise
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die de houten vloer van mijn woonkamer kan polijsten. Het is niet meer dan 16m2, maar ik heb geen werk meer en kan niet met geld betalen..
Parket polijsten (Klus van 2 uur)
Anissa
★★★★★★★★★★
Ok, ik doe dit echt uit pure geldnood, maar ik heb geen keuze meer. Ik heb dringend iemand nodig voor het verhuizen van wat grote meubels agv een scheiding. Ik betaal in natura.
Objecten transporteren (Klus van 3 uur)
Franske
★★★★★★★★★★
Ik heb drie kinderen die allemaal een enorme puinhoop hebben gemaakt in hun kamers en ik weet niet meer hoe ik dit moet organiseren. Ik heb dringend hulp nodig!
Kamer opruimen (Klus van 3 uur)
Lubbetje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die me kan helpen om Word op mijn pc te installeren. Ik loop steeds vast en de helpdesk is onbereikbaar. Ik zal je mijn lijf aanbieden als vergoeding.
Software installeren (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten