Gratis Aanmelden

Rijpe AnnaBelle zoekt jongen

AnnaBelle (34)

Mijn ouders zijn altijd al heel erg overbezorgd geweest over me, met als gevolg dat ik nu nog steeds single ben. Ik heb dus beslist om mijn vleugels uit te slaan en zelf mijn leven in eigen handen te nemen. Een eerste stap is uiteraard een leuke vriend zoeken. Ik zoek iemand die goed kan luisteren en grappig is. Zelf ben ik nogal een flapuit, vrolijk en altijd goed gehumeurd.

Maak contact met haar
  1. Naam: AnnaBelle
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Antwerpen
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: Anders
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Rijpe AnnaBelle van 34 uit Antwerpen, Antwerpen zoekt jongen
Loizie (48)
★★★★★
Volgens mijn vriendinnen kan ik maar beter alleen blijven. Ze hebben allemaal rotervaringen en ook ik heb helaas al een huwelijk achter de rug. Maar helemaal alleen? Nee joh, dat kan ik niet! Ik heb in ieder geval een kerel nodig om aan mijn trekken te komen. Want naarmate ik ouder word, heb ik steeds meer zin in sex. En zonder man kom ik dan nergens!
Vrouw Loizie zoekt jongen
Fionao (49)
★★★★☆
een echte levensgenieter zo kan ik mezelf het beste omschrijven. Een lekker etentje, op stap gaan of gewoon genieten van een lekker glaasje. Het liefste zou ik dan ook een man leren kennen die zich een beetje in mij terug vind.
Geile Fionao zoekt jongen
ilonhaaaj (49)
★★★★★
ik ben een gewone vrouw zonder kapsones. kan soms wat verlegen zijn ( moet de kat ff uit de boom kijken).soms wat onzeker. ben een rustig persoon maar kan ook echt wel uit de band springen. en volgens anderen ben ik een lief en aardig mens .
Moeder Ilonhaaaj zoekt sexdate
Manuelaatje (49)
★★★★☆
Na een aantal rotjaren tijdens mijn huwelijk en een al even vervelende scheiding kan ik eindelijk aan mezelf gaan denken! Mijn nieuwe motto is, eerst genieten, daarna de rest, alleen lukt me dat niet in mijn eentje! Wie o wie?
Milfje Manuelaatje zoekt neuk date
alicia0ohoh (48)
★★★★☆
Nou, en daar zit je dan ineens en stukje over jezelf te schrijven waar je ook nog eens leuk over moet komen en dat dan in een paar zinnen! Ik ben Alicia, ben meestal vrolijk, hou van de zon strand vakanties en lekker genieten van een glas wijn op een terras. Ik ben nu 3 jaar gescheiden heb twee leuke dochters, en een leuke baan en een leuk huisje, nu no g een man in mijn leven waar ik wat leuks mee kan doen. :-)
Gescheiden Alicia0ohoh zoekt neuk date
Shysieh (48)
★★★★☆
Ik ben een gezellige iets wat verlegen dame. Na mijn scheiding leefde ik voor mijn kinderen. Die hebben nu een leeftijd bereikt dat ze veel zonder mama kunnen. Naast mijn werk en mijn hobby's mis ik de gezelligheid. Daarom zoek ik die hier.
Milf Shysieh zoekt neuk date
Alet
★★★★★★★★★☆
Wegens een blessure kan ik niet teveel tillen, maar mijn nieuwe bankstel komt er binnenkort aan en ik heb hulp nodig met het verslepen en tillen! In ruil voor... ?
Bankstel vervangen (Klus van 1 uur)
Geurtje
★★★★★★★★★☆
Wat als wij samen een spannende douche nemen? Lijkt jou dat wat? Dan moet je me wel eerst helpen met het verslepen van een grote eikenhouten kast in mijn woning...
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die parket kan leggen in twee kamers en die daarvoor niet met geld beloond wil worden, maar met een vrijpartij met mij. Wie o wie komt mij helpen?
Parket leggen (Klus van 4 uur)
Ainoa
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een nieuwe woonruimte in Drenthe. Als jij voor mij de gouden tip hebt zal ik je in natura belonen! Dus voor een persoon, huis of appartement, met garage.
Woonruimte gezocht (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten