Gratis Aanmelden

Milf Rebec74 zoekt sex contact

Rebec74 (48)

Elke keer hetzelfde standje heb ik nu wel een beetje gezien, wil is wat nieuws, wil eigenlijk het liefst gewoon uit elkaar getrokken worden.

Maak contact met haar
  1. Naam: Rebec74
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175-180 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Milf Rebec74 van 48 uit Groningen, Groningen zoekt sex contact
Tincaatje (48)
★★★★★
Ik ben een vrouw die er alles aan doet om jong te blijven. Ik ben dan ook erg trots op mijn lichaam en wil dat graag delen met een leuke man, verder moet hij het kunnen waarderen al die moeite die ik doe om er zo uit te zien.
Gescheiden Tincaatje zoekt jongen
Drieisleuk (49)
★★★★☆
Eigenlijks weet ik niet of het mij gaat lukken hier met wat ik zoek, ik doe toch even een gooi om te zien of ik geluk ga hebben. Ik heb een vriendin en we doen wel eens een trio met een man, alleen we zouden dus heel graag willen weten of er ook andere mannen zijn die er zin in hebben, want iedere keer dezelfde man verwennen word een sleur en is niet zo leuk meer. Wat verfrissing op dat gebied kan geen kwaad.
Mama Drieisleuk zoekt jongen
IkbenAish (47)
★★★★★
Nu ik weer single ben en bijna elke avond thuis zit komen de muren op me af. Ik zou graag weer een levensgezel willen hebben en hoop hier de man hier te treffen die een relatie met mij wel ziet zitten.
Moeder IkbenAish zoekt sexdating
Linnlo (47)
★★★★★
Hoi, Linn is de naam en men noemt mij ook wel eens knuffel Linn. De hele dag door kan ik wel knuffelen, nu zoek ik alleen nog mijn knuffelbeertje.
Milfje Linnlo zoekt jongen
Barunka (48)
★★★★★
Avontuur zoek ik weer in mijn leven. Het staat een soort van stil in mijn leven zou ik maar zeggen en het wordt tijd dat ik actie ga ondernemen.
Dame Barunka zoekt dating
Bella_Ariella (47)
★★★★☆
Het zou toch echt wel enorm fijn zijn, wanneer een man echt voor mij zou gaan en ik er niet na een jaren lange relatie achter hoef te komen, dat ik er een van velen was.
Hete Bella Ariell zoekt jongen
Wyke
★★★★★★★★★☆
Mijn hond heeft een groot gat gemaakt in een van mijn muren en ik vind de offertes echt te duur. Ik vind het echter geen probleem in de klus in natura te vergoeden..
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
Nette
★★★★★★★★★★
Op mijn dak liggen drie gebroken dakpannen die vervangen moet worden. Ik kan dat zelf niet en ik heb ook geen geld voor een vakman. Ik vergoed de klus in natura.
Dakpan vervangen (Klus van 2 uur)
Leentje
★★★★★★★★★★
Zou iemand mij kunnen helpen met mijn verhuizing binnenkort? Ik ga in een appartement wonen en ik zoek iemand met een bestelbusjes voor een paar ritjes op en neer..
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Anne-Floor
★★★★★★★★★☆
Hi, ik ben Anne-Floor, studente en mijn computer is vastgelopen door een update... Als jij het oplost laat ik je met mijn borsten spelen, zoals als je wilt
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten