Gratis Aanmelden

Geile Selvie zoekt relatie

Selvie (41)

Wat ik zoek is een leuke man om samen leuke dingen mee doen en dat kan echt van alles zijn. Ik weet waar ik van hou maar wie weet kan jij mij ook overhalen met andere dingen die ik nog niet heb gedaan en ontdek ik nog meer leuke dingen om te doen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Selvie
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Etten-Leur
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Geile Selvie van 41 uit Etten-Leur, Noord-Brabant zoekt relatie
Veronneke (47)
★★★★☆
Goedendag. Ik ben op zoek naar een heerlijk avontuur. Ik kan zowel ontvangen als verplaatsen. Het is voor mij geen probleem als u al een relatie heeft. Ik zoek geen ring om mijn vinger maar alleen de seks dus. Spreekt dit u aan, dan zou het fijn zijn moest ik een berichtje ontvangen. Dan kunnen wij zien wat de mogelijkheden zijn.
Moeder Veronneke zoekt man
Nininicolle (48)
★★★★☆
Ik ben gek op leg puzzels, met heel erg veel stukjes. Mijn vriendinnetjes verklaren mij voor gek maar ik vind het heerlijk ontspannend. Nou ja als ik dit kan heb ik toch ook veel geduld?
Milfje Nininicolle zoekt neuk date
Feta (47)
★★★★☆
Sinds ik gescheiden ben is het alsof ik in mijn tweede jeugd kom. Ik hou van verleiden en heb wel oog voor knappe mannen. Hier heb ik ook al heel knappe mannen zien passeren maar durf nog niet de eerste stap te zetten.
Rijpe Feta zoekt sexdate
Gynnie (49)
★★★★★
Ben nog al onzeker geworden na wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen jaren. Ik weet het als je naar mijn foto's kijkt lijkt het niet zo maar diep van binnen ben ik vaak onzeker. Dus ik zoek een leuk persoon die eens iets wil ondernemen.
Mama Gynnie zoekt contact
2voor1 (48)
★★★★★
Hallo, misschien zoek ik jou, een niet drinkende man, niet direct sex gericht, ( niet alles tegelijk) , ik ben een rookster, geen drinker, en zoek een date om te kijken of het klikt, daarna zien we wel verder
Rijpe 2voor1 zoekt sex
Liva (49)
★★★★☆
Mijn hele leven vraag ik me al af hoe het is om sm seks te hebben. Het fascineert me en ik word opgewonden als ik er aan denk als ik eens goed vernederd wordt. Ik heb geen enkele ervaring, want mijn ex vond het helemaal niets en vreemdgaan doe ik niet. Maar nu ben ik weer vrij en kan ik doen wat ik wil. En dat is dus om seks te hebben met een man die me inwijdt in de sm wereld.
Milf Liva zoekt sex
Martine
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote tak van de buren die boven mijn tuin hangt en ik bezti niet het juiste gereedschaap om deze af te zagen en mijn buren weigeren me te helpen... Wil jij me helpen?
Tak afzagen (Klus van half uur)
Feline
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mij kan helpen met twee vraagjes wat betreft mijn belasting aangifte. Ik ben bereid om je daar een handjob voor te geven. Eventueel blowjob indien hygienisch.
Administratie doen (Klus van half uur)
Mijnsje
★★★★★★★★★☆
Voor mijn zoontje wil ik een indoor huisje bouwen, maar ik krijg al die grote planken niet op maat gezaagd. Wie kan me helpen? Mijn vergoeding: samen in bad en sex
Zaag klus (Klus van half uur)
Franske
★★★★★★★★★★
Ik heb drie kinderen die allemaal een enorme puinhoop hebben gemaakt in hun kamers en ik weet niet meer hoe ik dit moet organiseren. Ik heb dringend hulp nodig!
Kamer opruimen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten