Gratis Aanmelden

Moeder wederzklik zoekt man

wederzklik (34)

Ik hoop op een contact met echte mannen jonkies hoeven niet te reageren

Maak contact met haar
  1. Naam: wederzklik
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Overbetuwe
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Moeder wederzklik van 34 uit Overbetuwe, Gelderland zoekt man
Felieana (48)
★★★★☆
Een stevige vrijpartij is waar ik erg naar uitkijk, hoop dan ook snel een lekkere vent te vinden die mijn goddelijke lichaam een keer wil verwennen. Hoop snel een reactie te krijgen en met jou een nachtje door te brengen.
Moeder Felieana zoekt man
Sabr4 (49)
★★★★☆
Hallo, ik ben aan het kijken of hier leuke mannen zijn die mijn leven extra kleur kan geven. Ik ben alweer een tijdje gescheiden en zoek een leuke man waarmee ik leuke dingen kan doen.
Dame Sabr4 zoekt neuk date
alicia0ohoh (48)
★★★★★
Nou, en daar zit je dan ineens en stukje over jezelf te schrijven waar je ook nog eens leuk over moet komen en dat dan in een paar zinnen! Ik ben Alicia, ben meestal vrolijk, hou van de zon strand vakanties en lekker genieten van een glas wijn op een terras. Ik ben nu 3 jaar gescheiden heb twee leuke dochters, en een leuke baan en een leuk huisje, nu no g een man in mijn leven waar ik wat leuks mee kan doen. :-)
Gescheiden Alicia0ohoh zoekt neuk date
Dahliscia (48)
★★★★☆
Lekker snoepje zoekt een leuke man voor een opwindend avontuur. Ben wel benieuwd wat jou avontuur gaat worden, en jij die van mij? Zal een tip geven, massage.
Rijpe Dahliscia zoekt jongen
Loxley (47)
★★★★★
Het gaat mij puur om een avontuurtje tussen de lakens. Ben net gescheiden, dus een man in huis hoef ik niet. Alleen voor even dus. Doe je mee?
Mama Loxley zoekt contact
Opiene (47)
★★★★★
Single en heet en misschien vindt jij mij wel lekker.
Vrouw Opiene zoekt jongen
Annerieke
★★★★★★★★★★
We hebben het een beetje bont gemaakt: de barbecue is erg vies en ik heb gewoon geen zin om die schoon te maken. Wie mij helpt zal ik daarna helemaal leeg zuigen...
BBQ Schoonmaken (Klus van 1 uur)
Lubbetje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die me kan helpen om Word op mijn pc te installeren. Ik loop steeds vast en de helpdesk is onbereikbaar. Ik zal je mijn lijf aanbieden als vergoeding.
Software installeren (Klus van 2 uur)
Elcke
★★★★★★★★★☆
Ik ben een echte nitwit wat betreft techniek en ik heb nu eindelijk een echte smrt TV gekocht, maar ik krijg geen beeld. Ik ontvang niets. Wie kan mij helpen, in ruil voor seks?
TV Programmeren (Klus van 2 uur)
Nelieke
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die zo vriendelijk is om mij te helpen om mijn kleine inboedel te verhuizen naar een nieuw appartement in de buurt. Ik kan een pro niet betalen, maar wil je wel in natura vergoeden.
Verhuizing (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten