Gratis Aanmelden

Mama Lachebekjee zoekt relatie

Lachebekjee (44)

Ik hoop dat jij niet alleen op het uiterlijk valt maar ook eens verder kijkt naar dat. Ik vind mannen met humor erg aantrekkelijk, en van wat romantiek ben ik ook niet vies

Maak contact met haar
  1. Naam: Lachebekjee
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Mama Lachebekjee van 44 uit Groningen, Groningen zoekt relatie
Gerryanne (48)
★★★★☆
Na een gewelddadig huwelijk ben ik een paar maanden geleden bij mijn man weggegaan. Wat een heerlijk gevoel is het om weer helemaal vrij te zijn. Om te kunnen doen wat ik wil, ik kan weg gaan wanneer ik wil en ik hoef niet meer bang te zijn. Het enige wat ik wel mis is de seks. Niet met mijn ex want dat was geen fijne seks maar ik mis het om af en toe intiem te zijn met een lieve man. Een man die mij met respect behandeld en waarbij ik mijzelf kan zijn. Ik ben niet iemand die alleen naar een café gaat dus ik probeer het maar op deze manier.
Geile Gerryanne zoekt dating
Gescheiden_endan (49)
★★★★☆
Sinds mijn scheiding last van een flink sextekort, het wordt tijd daar iets aan te doen! Ben jij die potente vent die ik zoek?
Milfje Gescheiden E zoekt contact
Kattekat (47)
★★★★★
Of we bij elkaar passen weten we pas als we elkaar ontmoet hebben en elkaar een beetje leren kennen. Maar een eerste indruk is wel belangrijk natuurlijk. Hoe is jouw eerste indruk van mij?
Rijpe Kattekat zoekt contact
Marjorei (47)
★★★★☆
Het zou je maar gebeuren, je man vind je te oud en wil van je scheiden. Nou mij is het gebeurt. Tja daar sta je dan buiten en alleen. Maar ik heb het leven weer opgepakt en nu zoekende naar een maatje die mij niet te oud vind.
Milfje Marjorei zoekt neuk date
Janetxx (49)
★★★★★
Vurige dame zoekt hier een sexmaatje op zeer korte termijn, iemand uit de buurt maakt het wel extra makkelijk. Weinig taboes, veel fantasieën. Wil alles doen waar we samen over fantaseren!
Rijpe Janetxx zoekt man
Olalale (47)
★★★★☆
Altijd in voor een heerlijk heet sexafspraakje, jonger of ouder maakt voor mij niets uit, als je maar zin hebt. Het zou leuk zijn als je niet te ver weg woont maar dat is geen must. Ik houd wel van geschoren mannen vind ik wel zo fris.
Gescheiden Olalale zoekt relatie
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Welke man wil bij mij thuis een vinyl vloer komen leggen (die al besteld is) en in ruil daarvoor een vrijpartij met mij accepteert? Ik ben niet lelijk, slecht diskreet ;)
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
Ninouk
★★★★★★★★★★
Ik heb het in de rug en het lukt me nooit om een grote, dikke matras naar de eerste etage te dragen. Hij staat in de gang, maar ik heb echt hulp nodig!
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
Josephine
★★★★★★★★★☆
Ik heb een schilderklus waar je een paar uurtjes zoet mee zult zijn, maar ik denk dat de beloning niet slecht zal zijn... wat denk jij? Kom jij me binnenkort helpen?
Schilderklus (Klus van 2 uur)
Lenneke
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand met een kettingzaag die een boom kan trimmen voor mij. Na afloop mag je dan kennis maken met mijn getrimde poesje..
Tak afzagen (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten