Gratis Aanmelden

Dame Latis zoekt relatie

Latis (56)

En open relatie heb ik voorgesteld aan mijn man, die nu dus mijn man niet meer is. Ging niet werken helaas. Hij kon er absoluut niet tegen als ik het met een ander deed en het ging gewoon kapot tussen ons. Nu mag ik dus uitgaan met wie ik wil. En ik ben niet jaloers, dus als je er andere vriendinnen op na houdt, is dat voor mij geen probleem.

Maak contact met haar
  1. Naam: Latis
  2. Leeftijd: 56 Jaar
  3. Woonplaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Dame Latis van 56 uit Utrecht, Utrecht zoekt relatie
Fabbieen (49)
★★★★★
Gescheiden, moeder van 3 en werkzaam in de voedingssector. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan knutselen, naaien, terrasjes en uit eten gaan, koken en bakken en optrekken met de kinderen. Ik heb een eigen huisje met een aantal diertjes. Ik zoek hier iets serieus en vast. Ik ben hier ingeschreven omdat een vriendin van mij hier haar toekomstige echtgenoot heeft leren kennen. Geen idee of het voor mij ook zo'n vaart zal lopen, maar ik waag mijn kans!
Vrouw Fabbieen zoekt sex contact
Daisedais (48)
★★★★★
Nadat ik gescheiden ben, ben ik in een soort gemeenschap gaan wonen. Het bevalt me daar heel erg goed, altijd gezelschap, heel fijn is dat. Maar wat ik daar wel mis, is een flinke pot sex. Die heb ik al een tijdje niet gehad, dus als je je geroepen voelt een dame in nood te helpen, laat dan wat van je horen.
Hete Daisedais zoekt jongen
Saarh (49)
★★★★★
KLOP KLOP, Sarah hier. Ik ben een gescheiden dame en zoek weer wat vertier. Nu snap jij natuurlijk wel dat ik op zoek ben naar een leuke man, en dan kom ik jou ineens tegen. Natuurlijk kan jij dan wel na gaan dat ik mijn oog op jou heb laten vallen. Zoek jij ook een leuke vrouw? Dan hoor ik toch vast wel snel wat van jou terug?
Hete Saarh zoekt man
Golinda (49)
★★★★★
Ik geniet al een tijdje van mijn vrijheid en voel mij daar zeker niet slecht door. Ergens is er toch iets wat ik mis maar wat dat is mag je zelf proberen achter te komen door mij heel snel te contacteren.
Dame Golinda zoekt dating
Weerterug (48)
★★★★★
Nadat mijn man mij heeft laten zitten en ik alleen achterbleef met zoon, heb ik intimiteit op een laag pitje gezet. Omdat ik de zorg voor mijn zoon alleen had heb ik niet gedate, sla nu dus weer een hele nieuwe weg in en heb er weer zin in.
Milf Weerterug zoekt man
Honkypon (47)
★★★★☆
Ook ik heb mijn mindere kanten maar ik denk dat jij daar geen probleem van maakt. Niemand is perfect en jij waarschijnlijk ook niet. De man die ik wil leren kennen is lief, heeft geen al te groot rugzakje wat hij meedraagt en is ook zoekende naar de ware liefde.
Mama Honkypon zoekt dating
Esmay
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn konijn voeren in het weekend? Maar een enkele keer. Je kunt via mijn tuin het hok bereiken. Ik laat je daarna met mijn borsten spelen bij wijze van vergoeding.
Huisdier verzorgen (Klus van half uur)
Leuntje
★★★★★★★★★☆
Ik heb het in de rug en ik kan mijn tuintje niet meer maaien. Dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen en die daar een blowjob van mij in ruil voor wil krijgen.
Gras maaien (Klus van 1 uur)
Yneke
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn gras kan maaien en in ruil daarvoor met mij een douche wil nemen. Mijn grasmaaier is kapot, dus wel met die van jou komen. Mijn tuin is klein.
Gras maaien (Klus van 1 uur)
Ellanoor
★★★★★★★★★★
Er zit al ruim twee jaar een flink gat in mijn muur, wat ik dicht moet maken van mijn huisbaas. Kun jij me helpen? Dan gebruiken we het gat eerst als gloryhole... ;-)
Stuccen (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten