Gratis Aanmelden

Dame Hanneke zoekt man

Hanneke (47)

Het is alweer een tijdje geleden dat er een man in mijn leven was, zeker na wat mijn ex mij allemaal heeft geflikt was ik er even klaar mee, maar nu wil ik verder met mijn eigen leven en daar wil ik graag een lieve en betrouwbare man in hebben.

Maak contact met haar
  1. Naam: Hanneke
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Hove
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dame Hanneke van 47 uit Hove, Antwerpen zoekt man
Melissa (49)
★★★★★
Ik ben een spontane, lieve, zorgzame en humoristische vrouw en moeder die heel goed weet wat ze wel en niet wil. Ik zoek een maatje om alles mee te delen, die mij af en toe met beide benen op de grond zet, me aan het lachen maakt en me als een prinsesje behandelt;)
Geile Melissa zoekt neuk date
Zaviera (48)
★★★★☆
Sinds kort gescheiden en wil graag een nieuwe liefde, wel iemand die mij op seks gebied kan bij houden want daar is mijn huwelijk dus ook op stuk gelopen.
Dame Zaviera zoekt jongen
Gill (48)
★★★★☆
Mijn man heeft ervoor gekozen om bij mij weg te gaan voor een jonger iemand. Voor mij geen probleem want nu kan ik terug keren in mijn jeugdige tijd waar ik het heel fijn vond een man te verleiden en een beetje uit te dagen.
Gescheiden Gill zoekt jongen
Janetxx (49)
★★★★★
Vurige dame zoekt hier een sexmaatje op zeer korte termijn, iemand uit de buurt maakt het wel extra makkelijk. Weinig taboes, veel fantasieën. Wil alles doen waar we samen over fantaseren!
Rijpe Janetxx zoekt man
Nataliam (49)
★★★★★
Het is toch niet omdat ik geen jeugdige leeftijd meer heb dat ik niet meer mag verleiden en charmeren. Ik ga de uitdaging met je aan om te kijken hoelang jij er kan aan weerstaan.
Hete Nataliam zoekt jongen
Salienaa (49)
★★★★☆
Ik ben nu al een tijdje alleen. Maar er moet toch wel een keer iets gebeuren tussen de lakens.
Dame Salienaa zoekt sex contact
Julie
★★★★★★★★★☆
Ik heb twee taarten nodig voor het feestje van mijn zoontje van 6. Wie kan die voor mij regelen en wie accepteert een beloning in natura? Ik bied je een blowjob aan...
Taarten bakken (Klus van 2 uur)
Jasmina
★★★★★★★★★☆
Kan iemand zo snel mogelijk mijn schoorsteen komen schoonmaken? De pros zijn zo duur en ik betaal veel liever in natura. Vind ik namelijk ook lekker. Is geil en economisch ;)
Schoorsteen Vegen (Klus van 1 uur)
Ayla
★★★★★★★★★☆
Ik ga binnenkort scheiden (gelukkig!) en ik zoek nu een sterke man die mij wil helpen met mijn verhuizing. Ik heb geen geld om je te betalen, maar wel wat je op mijn foto ziet...
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Lieve
★★★★★★★★★★
Ik heb een aantal probleempjes op mijn computer, dus ik zoek hier een leuke nerd die mij daar bij kan helpen. Ik heb Windows 10 en een klote printer. Vergoeding in natura?
Computer probleem oplossen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten