Gratis Aanmelden

Mama Gamerlady zoekt sex contact

Gamerlady (31)

Eigenlijk ben ik gewoon opzoek naar een goede vriend, iemand waarmee ik mijn dingen kan delen en iemand waarmee ik de grootste lol kan hebben. Ik ben best een muurbloempje, en gek op uren lang gamen. Deze passie kunnen delen zou dus top zijn.

Maak contact met haar
  1. Naam: Gamerlady
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Oss
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175-180 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Mama Gamerlady van 31 uit Oss, Noord-Brabant zoekt sex contact
Jackyy (47)
★★★★☆
Hallo! Ik ben heel wat jaartjes getrouwd geweest. Dat was een mooie tijd, maar nu is het tijd voor wat nieuws. Ik hoef niet perse een nieuwe relatie, vrijblijvend met elkaar kletsen, misschien kunnen we wat verder gaan, zoiets zou ik wel willen. Vrijheid, blijheid!
Gescheiden Jackyy zoekt man
Doemediema (49)
★★★★★
Mijn ex vond het gras bij de buren groener, nou ja in ieder geval de buurvrouw, Maar goed genoeg over die ... ik ben op zoek naar een betrouwbare man die samen met mij een relatie wil op bouwen
Vrouw Doemediema zoekt dating
ik1973 (49)
★★★★☆
Ik heb al een schat van een man gevonden
Moeder Ik1973 zoekt sexdate
Marie_L (48)
★★★★☆
Al jaren loop ik met een wens rond en dat is om eindelijk weer eens lief te hebben. Ik heb zoveel te geven, maar iedere keer stoot ik weer mijn neus. Is er dan werkelijk geen man te vinden die vol voor de liefde wil gaan?
Moeder Marie L zoekt contact
Coolemeid (47)
★★★★☆
Ik ben iemand die heel open van geest is en nog heel wat aankan maar helaas ben ik alleen. Het zou fijn zijn mijn ruime gedachten met een leuke man te kunnen delen.
Dame Coolemeid zoekt man
Qanna (47)
★★★★☆
Soms wil ik gewoon lekker genieten en verwend worden.
Vrouw Qanna zoekt neuk date
Marije
★★★★★★★★★☆
Terwijl jij mijn tuin helemaal op orde brengt, wacht ik boven in mijn slaapkamer tot je klaar bent en dan kom je naar boven, neem je een douche en krijg je je vergoeding..
Tuin Doen (Klus van 3 uur)
Ellinoor
★★★★★★★★★★
Ik heb een terras van 21m2 wat bedekt is onder een laag vuil die ik zomaar niet weg krijg. Mijn vraag is of iemand me daarbij kan helpen in ruil voor een vrijpartij na afloop.
Terras schoonmaken (Klus van 2 uur)
Rosalien
★★★★★★★★★☆
Als er iets is wat ik vies vind dan is dat wel een verstopte afvoer. Wie kan mij daar van af helpen? Is het dan OK dat ik mijn beha voor jou afdoe bij wijze van vergoeding?
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
Dielke
★★★★★★★★★☆
Ik ben mijn spullen aan het inpakken om mijn ontrouwe man te verlaten en ik zoek nu hulp bij mijn verhuizing. Ik heb geen geld, maar ben bereid in natura te betalen.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten