Gratis Aanmelden

Vrouw Longlastinglove zoekt relatie

Longlastinglove (23)

Liefst doe ik het lekker rustig aan. Ik ben niet zoals al die andere meiden van mijn leeftijd, ik duik niet meteen met iedereen het bed in. Sorry, als je dat zoekt, kun je beter even verder kijken. Ik zoek een man die geduld heeft met me en die het waard is om mee verder te gaan. Snap je wat ik bedoel?

Maak contact met haar
  1. Naam: Longlastinglove
  2. Leeftijd: 23 Jaar
  3. Woonplaats: Heerlen
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Vrouw Longlastinglove van 23 uit Heerlen, Limburg zoekt relatie
Shysieh (48)
★★★★☆
Ik ben een gezellige iets wat verlegen dame. Na mijn scheiding leefde ik voor mijn kinderen. Die hebben nu een leeftijd bereikt dat ze veel zonder mama kunnen. Naast mijn werk en mijn hobby's mis ik de gezelligheid. Daarom zoek ik die hier.
Milf Shysieh zoekt neuk date
Rodeduveltje (49)
★★★★☆
Per ongeluk heb ik ontdekt dat spelen met kaarsvet heel erotisch kan zijn. Ik heb gelijk heel wat rode kaarsen gekocht, zo weet ik zeker dat ik nooit zonder zit. Nu nog de man vinden die de kaars ter hand wil nemen.
Gescheiden Rodeduveltje zoekt jongen
Fionao (49)
★★★★☆
een echte levensgenieter zo kan ik mezelf het beste omschrijven. Een lekker etentje, op stap gaan of gewoon genieten van een lekker glaasje. Het liefste zou ik dan ook een man leren kennen die zich een beetje in mij terug vind.
Geile Fionao zoekt jongen
Constanta (47)
★★★★★
Mijn relatie is al een tijdje verleden tijd en dat is ook zo voor de intimiteit. Het is lang geleden dat er een man naast me in bed heeft gelegen en mis dat enorm. Een nachtje doorbrengen met een heel knappe en sexy man is waar mijn hart naar uit gaat.
Mama Constanta zoekt dating
Fabbieen (49)
★★★★★
Gescheiden, moeder van 3 en werkzaam in de voedingssector. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan knutselen, naaien, terrasjes en uit eten gaan, koken en bakken en optrekken met de kinderen. Ik heb een eigen huisje met een aantal diertjes. Ik zoek hier iets serieus en vast. Ik ben hier ingeschreven omdat een vriendin van mij hier haar toekomstige echtgenoot heeft leren kennen. Geen idee of het voor mij ook zo'n vaart zal lopen, maar ik waag mijn kans!
Vrouw Fabbieen zoekt sex contact
Eenzamelisann (47)
★★★★★
Dilemma: Stel je hebt een leuk huisje, een baan, een leuk tuintje, veel vriendinnen, hobby's. je zit goed in je vel. Je vind het heerlijk om thuis te zijn, uitgaan met vrienden, in je tuin wroeten/zitten. Kortom je hebt alles goed voor elkaar. Dan bedenk je dat je toch iets mist. Je mist geknuffel, genot, gezelligheid, passie, sex eigenlijk alles...Ok dan ga je toch op zoek naar een man? Zou je denken he? Dan komen die gedachtes in je hoofd. Ja maar wil ik dat wel? Ik wil namelijk helemaal niet meer vast zitten aan een man, wil gewoon me gang kunnen gaan..
Gescheiden Eenzamelisan zoekt sexdate
Aimee
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man of een vrouw die mijn oven schoon wil komen maken en ruil daarvoor met mijn borsten wil spelen. Betasten, likken en er over klaarkomen.
Oven schoonmaken (Klus van half uur)
Elmi
★★★★★★★★★★
Ik heb een zware, dikke matras die naar mijn slaapkamer op zolder moet. Ik krijg dat met geen mogelijkheid voor elkaar. Jij wel? Dan testen we de matras daarna meteen..
Matras naar etage dragen (Klus van 1 uur)
Gioia
★★★★★★★★★☆
Mijn woonkamer heeft een nieuw parket nodig en ik ben echt niet in staat dat zelf te doen, maar ik wil je wel een beloning in natura geven. Je mag alles met me doen...
Parket leggen (Klus van 4 uur)
Amelie
★★★★★★★★★★
Ik heb echt twee linkerhanden en toch zou ik graag een kraan in mijn badkamer willen hebben. Ook de afvoer buizen ontbreken er. Maar ik zal je goed belonen als je me helpt.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten