Gratis Aanmelden

Milf Supri1es zoekt relatie

Supri1es (49)

Het uiterlijk is voor mij totaal niet belangrijk, het gaat er bij mij om te ik gelijk goed gevoel bij jou heb. Ik ben op zoek naar een gezellige en leuke man, iemand met een lief karakter waar mee ik alles mee kan delen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Supri1es
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Brugge
  4. Provincie: West-vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Milf Supri1es van 49 uit Brugge, West-vlaanderen zoekt relatie
Lisannee (47)
★★★★☆
Door mijn drukke baan heb ik de tijd niet om veel mensen te leren kennen. Misschien dat ik hier wat meer succes heb, ben van nature een natuurmens en geniet van de kleine dingen in het leven.
Moeder Lisannee zoekt man
Melissa (49)
★★★★★
Ik ben een spontane, lieve, zorgzame en humoristische vrouw en moeder die heel goed weet wat ze wel en niet wil. Ik zoek een maatje om alles mee te delen, die mij af en toe met beide benen op de grond zet, me aan het lachen maakt en me als een prinsesje behandelt;)
Geile Melissa zoekt neuk date
Soofietje (47)
★★★★★
Mijn vrijheid is best belangrijk voor me, maar ik wil graag rekening met je houden als je lief voor me bent. Ik ben een beetje huiverig voor een relatie geworden, maar alleen al het feit dat ik hier ben, betekent toch wel dat ik geïnteresseerd ben. Als je het niet erg vindt om mijn vertrouwen te moeten winnen, zou je me dan eens willen schrijven? Ik beloof dat ik me probeer open te stellen.
Vrouw Soofietje zoekt man
Amira (49)
★★★★☆
Wie ik ben? Ja dat vertel ik je liever gewoon recht in je gezicht, want dat is nogal een lang verhaal. Maar wat ik zoek dat zou jij weleens kunnen zijn! Geen vluggertjes ofzo maar wel echt iets serieus, als je gebonden bent hoef je absoluut niet te reageren!
Rijpe Amira zoekt man
Skatjuh (47)
★★★★★
In de stad zie ik nooit veel leuke mannen maar misschien meld zich toch nog een leuk iemand uit utrecht die mij kan overtuigen om samen een avondje weg te gaan.
Milf Skatjuh zoekt contact
Vialia (47)
★★★★☆
Lianne aan deze kant, aangenaam kennis te maken. Na mijn scheiding in Flevoland gaan wonen en ik woon hier nog altijd met plezier. Maar de Brabantse nachten mis ik wel regelmatig.
Hete Vialia zoekt sex contact
Hilje
★★★★★★★★★★
Ik heb veel te veel onkruid in mijn tuin en ik heb gewoon geen zin om dat weg te halen. Dat is niet mijn ding. Maar ik kan wel lekkere handjobs geven...
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Jayda
★★★★★★★★★☆
Ik heb genoeg geld, maar geen tijd en ik sta al een tijdje droog, dus ik heb er wel een vluggertje voor over als jij mijn olie wil verversen in mijn Mercedes
Auto reparatie (Klus van half uur)
Jentine
★★★★★★★★★☆
Ik word helemaal gek van mijn wasmachine! Niks werkt, dat dingt draait niet. Geen idee wat het is, maar ik heb er een goede vrijpartij voor over. Help jij me? Please
Wasmachine repareren (Klus van 2 uur)
Lieke
★★★★★★★★★★
Dit is wat ik je kan bieden in ruil voor een muur van 2m50 bij 3m die helemaal gestuced moet worden. Geen idee hoe lang dat duurt, maar als het klaar is ben ik even helemaal van jou ;)
Stuccen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten