Gratis Aanmelden

Vrouw Geralda zoekt sex contact

Geralda (50)

Mijn leven zit in een sleur en ik wil daar graag vanaf, ik wil dat een man mij weer aan het lachen maakt en mij met respect behandeld. Ik ben een super lieve dame die open staat voor nieuwe ontmoetingen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Geralda
  2. Leeftijd: 50 Jaar
  3. Woonplaats: Antwerpen
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Vrouw Geralda van 50 uit Antwerpen, Antwerpen zoekt sex contact
Doemediema (49)
★★★★★
Mijn ex vond het gras bij de buren groener, nou ja in ieder geval de buurvrouw, Maar goed genoeg over die ... ik ben op zoek naar een betrouwbare man die samen met mij een relatie wil op bouwen
Vrouw Doemediema zoekt dating
Relaxxen (48)
★★★★★
Wil in mijn vrije tijd lekker ontspannen en wil dat graag doen met een leuke man. maar dan moet hij wel lekker los zijn niet zo stijve hark, daarvan zie ik er per dag al genoeg rondlopen.
Geile Relaxxen zoekt sex
Nazue (47)
★★★★★
Misschien een beetje raar dat ik het zo zeg maar ik heb al zo lang geen lekkere man tussen mijn benen gehad dat ik het nu echt mis.
Moeder Nazue zoekt dating
Just_sabina (49)
★★★★☆
Heb nog een plekje in mijn bed vrij voor een leuke, lieve man die weet hoe die een dame moet laten genieten!
Rijpe Just Sabina zoekt man
DesireD (47)
★★★★★
Ik denk dat ik best wel mannen aantrek als ze me zo zien. Helaas kan ik mijn vriend daar niet bij scharen hij vermaakt zich liever met zijn vrienden of auto's en heeft voor mij bijna geen tijd meer over!
Vrouw DesireD zoekt jongen
Liefdegaatvooralles (47)
★★★★☆
Ja, wat kan ik hier schrijven. Laat ik maar eens eerlijk zijn, want mijzelf omhoog prijzen heeft geen zin. Ik ben een spontane vrouw, af en toe last van een dipje en soms voel ik me wat alleen. Ik hoop hier een man te vinden die mij weer blij kan maken en gewoon wilt genieten net zoals ik wil.
Dame Liefdegaatvo zoekt sex contact
Lieve
★★★★★★★★★★
Ik heb een aantal probleempjes op mijn computer, dus ik zoek hier een leuke nerd die mij daar bij kan helpen. Ik heb Windows 10 en een klote printer. Vergoeding in natura?
Computer probleem oplossen (Klus van 2 uur)
Saske
★★★★★★★★★☆
Zijn hier handige mannen die de olie van mijn auto kunnen vervangen? Ik kan je niet met geld betalen, maar wel op een andere manier, als je dat OK vindt...
Auto reparatie (Klus van 2 uur)
Vivian
★★★★★★★★★☆
Ik heb twee poezen die 4 dagen lang gevoerd moeten worden ivm een zakenreis. Je hoeft maar twee keer langs te komen. En een derde keer om met mijn borsten te komen spelen.
Huisdier verzorgen (Klus van half uur)
Anieke
★★★★★★★★★★
Mijn garage zit vol met oude troep waar ik graag van af wil. Het niet moeilijk, maar misschien wel zwaar. Daarom bied ter vergoeding een complete vrijpartij, met anaal..
Garage opruimen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten