Gratis Aanmelden

Dame Mirra_Joy zoekt jongen

Mirra_Joy (29)

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Ik zou echt heel graag iemand vinden die dit met mij eens is. Genieten van het leven staat boven aan bij mij, en ik wil dit heel graag delen met iemand die er net zo over denkt.

Maak contact met haar
  1. Naam: Mirra_Joy
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Vosselaar
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dame Mirra_Joy van 29 uit Vosselaar, Antwerpen zoekt jongen
Meike (48)
★★★★★
Toe aan nieuwe ervaringen in mijn leven, altijd normale standaard sex gehad, maar nooit eens lekker buiten of speeltjes erbij nemen, zulke dingen en oh wat verlang ik daar naar.
Geile Meike zoekt dating
Troelalala (49)
★★★★☆
Gewoon een gezellig wijf die opzoek is naar een gezellige vent, meer niet :)
Milfje Troelalala zoekt dating
Kimsmile (49)
★★★★☆
Ik ben Kim en zoek een leuke man om samen gezellig een avondje te ontspannen. Ik ben al eeuwen niet uiteten geweest en in mijn eentje uit eten gaan is ook maar niks..
Milfje Kimsmile zoekt jongen
Durfjehet (48)
★★★★★
In mijn leven ben ik heel vaak slecht behandeld door mijn exen, te vaak was ik niet in staat geweest om voor mezelf op te komen, hierdoor heb ik toch wel enige schade opgelopen. Durf niet snel een serieuze relatie aan te gaan en heb heel wat bedpartners gehad, puur om het feit dat ik gewoon bang was om weer slecht behandeld te worden. Wat ik hier zoek is iemand die me neemt zoals ik ben, accepteert dat ik een rugzak heb, en houd van samen genieten. Ik vind het heel belangrijk dat we vooraf alles duidelijk afspreken, zodat we beiden weten waar we aan toe zijn en achteraf niet voor verassingen komen te staan.
Dame Durfjehet zoekt neuk date
Skatjuh (47)
★★★★★
In de stad zie ik nooit veel leuke mannen maar misschien meld zich toch nog een leuk iemand uit utrecht die mij kan overtuigen om samen een avondje weg te gaan.
Milf Skatjuh zoekt contact
Loxley (47)
★★★★☆
Het gaat mij puur om een avontuurtje tussen de lakens. Ben net gescheiden, dus een man in huis hoef ik niet. Alleen voor even dus. Doe je mee?
Mama Loxley zoekt contact
Alieke
★★★★★★★★★★
Kort samengevat: ik ben zwanger, de vader heeft me verlaten en mijn rekening geplunderd. Ik moet verhuizen, maar ik heb geen geld, dus ik zoek hulp en ik vergoed alleen in natura.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Jacomijntje
★★★★★★★★★★
Ik hou er van om naakt te zonnen, maar mijn buren kunnen me zien. Ik zoek nu dus hulp bij het installeren van een schutting en als dat lukt ben ik bereid om samen met jou te testen of hij ons beschut ;)
Schutting installeren (Klus van 4 uur)
Jenske
★★★★★★★★★★
Mijn tuin is een grote wilde bende en moet echt opnieuw gedaan worden, maar tuinmannen zijn veel te duur, dus ik hoop iemand te vinden een betaling in natura accepeert...
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
Titia
★★★★★★★★★☆
Hi... ik ben op zoek naar iemand die een paar weken op mijn kat kan passen, want ik ben de komende tijd voor mijn werk veel onderweg. Is het OK als ik dit vergoed dmv een blowjob met slikken?
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten