Gratis Aanmelden

Rijpe AngellC zoekt dating

AngellC (30)

Tatoeages zijn echt mijn ding maar elke keer trek ik er verkeerde mannen mee aan, vind jij dat ik ze moet houden of kan ik ze beter weg laten halen? Soms is het toch juist leuk om een vriendin te hebben die anders is dan andere?

Maak contact met haar
  1. Naam: AngellC
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Bever
  4. Provincie: Vlaams-Brabant
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Rijpe AngellC van 30 uit Bever, Vlaams-Brabant zoekt dating
Doemediema (49)
★★★★★
Mijn ex vond het gras bij de buren groener, nou ja in ieder geval de buurvrouw, Maar goed genoeg over die ... ik ben op zoek naar een betrouwbare man die samen met mij een relatie wil op bouwen
Vrouw Doemediema zoekt dating
Ingridjuh (48)
★★★★★
Ik heb een goede baan en een leuke huisje en een hechte vriendenkring, mijn leven is bijna compleet, maar dat ene ontbreekt nog in mijn leven, en dat is een leuke man waarmee ik het kan delen. Want als ik s avonds thuis ben zou ik wel graag tegen een lekkere man op willen kruipen en samen ontspannen op de bank willen zitten.
Milfje Ingridjuh zoekt sex
nicj (49)
★★★★☆
Sinds mijn scheiding ben ik maar 3 keer met een man naar bed geweest en dat is behoorlijk weinig voor die 2 jaar. Ik speel graag met mezelf maar ik verlang naar een echte man van vlees en bloed.
Dame Nicj zoekt sex
Lekkerememmen (47)
★★★★☆
Mijn borsten zijn toch wel iets waar ik heel erg trots op ben en gebruik ze ook maar al te graag om jou te verwennen.
Geile Lekkerememme zoekt contact
Sabr4 (49)
★★★★☆
Hallo, ik ben aan het kijken of hier leuke mannen zijn die mijn leven extra kleur kan geven. Ik ben alweer een tijdje gescheiden en zoek een leuke man waarmee ik leuke dingen kan doen.
Dame Sabr4 zoekt neuk date
Ingkie (49)
★★★★☆
Hou ervan om te dienen, te doen wat jij me zegt dat ik moet doen. Heb ervaring met sm maar wil mijn horizon toch graag uitbreiden, wil nieuwe dingen proberen en heel ver gaan. Er zijn natuurlijk nog wel heel veel meer dingen die ik graag is wil doen, maar die vertel ik je graag privé.
Gescheiden Ingkie zoekt dating
Jacolien
★★★★★★★★★☆
Alle loodgieters lijken opeens bezet en mijn CV moet nodig nagekeken en schoongemaakt worden. Ik heb het koud... Kan iemand dit voor mij komen doen? Zo snel mogelijk?
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 1 uur)
Detje
★★★★★★★★★★
Jij schildert voor mij een muur en als ik tevreden ben met het resultaat gaan we samen een douche nemen. Lijkt jou dat wat? Ik heb de verf, maar geen kwasten.
Muur schilderen (Klus van half uur)
Lana
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn muur kan schilderen e die accepteert dat ik slechts met seks vergoed. Ik heb geen verf en geen kwasten. Ik wil graag beige muren hebben. Kun jij me helpen?
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
Dieuwertje
★★★★★★★★★★
Ik heb een open haard die een flinke beurt kan gebruiken en toevallig kan ik zelf ook wel weer eens een grote beurt gebruiken... Kom jij beiden doen? Eerst de haard, dan ik...
Kachel schoonmaken (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten