Gratis Aanmelden

Milf Zeyneppert zoekt man

Zeyneppert (26)

Vroeger werd ik door mijn broers en vader continue gecontroleerd. Sinds ik los van hen ben, ga ik ook het liefste helemaal los. Ik ben op zoek naar een man. Als ik zeg dat ik op zoek ben naar een man, dan bedoel ik eigelijk een pik diet heel vaak mijn natte poesje moet verwennen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Zeyneppert
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Woonplaats: Den Haag
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Milf Zeyneppert van 26 uit Den Haag, Zuid-Holland zoekt man
Tijgerinnetje (48)
★★★★☆
Niet bang worden van mijn naam, ik grom niet. Maar ik kan jou niet beloven om mijn nagels niet in jou te zetten als wij bezig zijn..
Mama Tijgerinnetj zoekt neuk date
IkbenAish (47)
★★★★★
Nu ik weer single ben en bijna elke avond thuis zit komen de muren op me af. Ik zou graag weer een levensgezel willen hebben en hoop hier de man hier te treffen die een relatie met mij wel ziet zitten.
Moeder IkbenAish zoekt sexdating
2voor1 (48)
★★★★☆
Hallo, misschien zoek ik jou, een niet drinkende man, niet direct sex gericht, ( niet alles tegelijk) , ik ben een rookster, geen drinker, en zoek een date om te kijken of het klikt, daarna zien we wel verder
Rijpe 2voor1 zoekt sex
Maalise (47)
★★★★★
Alleen serieuze mannen reageren graag, aan een one night stand ben ik niet op zoek, daarvoor pluk ik wel een man uit de kroeg als dat nodig is. Wil een relatie aangaan met een lieve man die een mooi karakter heeft.
Dame Maalise zoekt dating
Loxley (47)
★★★★☆
Het gaat mij puur om een avontuurtje tussen de lakens. Ben net gescheiden, dus een man in huis hoef ik niet. Alleen voor even dus. Doe je mee?
Mama Loxley zoekt contact
LadyChardonay (49)
★★★★★
Kom laten wij gewoon eens een lekker wijntje gaan drinken. Dit doe ik natuurlijk niet zomaar met iedereen, want ik wil natuurlijk eerst weten wat voor vlees ik in de kuip heb.
Gescheiden LadyChardona zoekt dating
Gerrianne
★★★★★★★★★★
Wie kan er drie keer eten komen geven aan mijn katten? Als beloning mag je een keer uitgebreid met mijn borsten spelen. Alleen serieuze heren die ook in de buurt wonen.
Huisdier verzorgen (Klus van half uur)
Alexia
★★★★★★★★★☆
Ik kan mijn kleren niet meer wassen, omdat mijn wasmachine kapot is. Wie hem gratis kan repareren zal ik een keertje lekker aftrekken, als je dat fijn vindt..
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
Jacolien
★★★★★★★★★☆
Alle loodgieters lijken opeens bezet en mijn CV moet nodig nagekeken en schoongemaakt worden. Ik heb het koud... Kan iemand dit voor mij komen doen? Zo snel mogelijk?
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 1 uur)
Sharona
★★★★★★★★★★
Ik heb zo\'n verrekte hekel aan schoonmaken en poetsen en huishouden, beeeee! Misschien is het leuker om dat samen te doen? Kom jij mij helpen? Dan doen we het zoals op de foto...
Grote schoonmaak (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten