Gratis Aanmelden

Hete Celis zoekt relatie

Celis (33)

Het woord vrouwvriendelijk staat helaas niet in het woordenboek van mijn partner. Hij is behoorlijk dominant, maar dat komt helaas nogal eens voor in onze cultuur. En ik vind het best lekker hoor, om gepakt te worden als hij maar zin heeft, maar ik zou ook wel eens als koningin tussen de lakens behandeld willen worden. Dat gaat mijn partner never doen, maar een andere man misschien wel?

Maak contact met haar
  1. Naam: Celis
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Hete Celis van 33 uit Utrecht, Utrecht zoekt relatie
Daisedais (48)
★★★★★
Nadat ik gescheiden ben, ben ik in een soort gemeenschap gaan wonen. Het bevalt me daar heel erg goed, altijd gezelschap, heel fijn is dat. Maar wat ik daar wel mis, is een flinke pot sex. Die heb ik al een tijdje niet gehad, dus als je je geroepen voelt een dame in nood te helpen, laat dan wat van je horen.
Hete Daisedais zoekt jongen
Oeffieh (49)
★★★★☆
Kijk alleen naar het innerlijk oordeel niet op het uiterlijk
Milf Oeffieh zoekt contact
Kimmetje (49)
★★★★☆
Ik zat even te denken hoe ik een leuke man kan vinden, dit leek mij de perfecte oplossing. Want ik ben al een tijdje alleen en het word hoognodig tijd om de draad weer op te pakken. Na mijn mislukte huwelijk wou ik eerst even wat rust hebben, maar nu ben ik er wel weer aan toe. Want wat is er nu leuker dan twee mensen die elkaar lief kunnen hebben en misschien wat moois op gaan bouwen?
Rijpe Kimmetje zoekt neuk date
Katn (47)
★★★★★
Hi leuke heren! Ik ben een sexy dame en ik schaam me nergens voor, ik heb daarom ook zin om helemaal los te gaan en als jij dat ook wilt dan hebben we elkaar gevonden.
Geile Katn zoekt relatie
lifeisforliving (48)
★★★★★
Single lady, klaar voor een nieuwe liefde. Zelfstandig en ondernemend. Het begint met een date, daarom staat er geen relatie. Dat is iets wat zal moeten groeien, indien het klikt uiteraard ;-).
Gescheiden Lifeisforliv zoekt man
WarmbloedigeLia (48)
★★★★★
Ik hoop dat ik er een beetje aantrekkelijk voor je uitzie, de kans dat er dan iemand reageert is dan een stuk groter. Inmiddels ben ik drie jaar gescheiden en naarstig opzoek naar de man die ook een nieuwe partner zoekt.
Milf Warmbloedige zoekt relatie
Emmelie
★★★★★★★★★★
Hi... ben onlangs geopereerd en mag niets zwaars tillen, maar ik heb wat lompe objecten die naar de stort moeten. Als je dat voor mij doet wacht ik daarna op jou, zonder kleren..
Afval Weggooien (Klus van 3 uur)
Liefke
★★★★★★★★★☆
Er hangt een grote tak voor mijn raam, waardoor ik weinig licht krijg. Mijn huisbaas zegt dat ik die zelf moet afzagen, maar ik kan dat niet en ik heb ook geen geld :(
Tak afzagen (Klus van half uur)
Saske
★★★★★★★★★☆
Zijn hier handige mannen die de olie van mijn auto kunnen vervangen? Ik kan je niet met geld betalen, maar wel op een andere manier, als je dat OK vindt...
Auto reparatie (Klus van 2 uur)
Nette
★★★★★★★★★★
Op mijn dak liggen drie gebroken dakpannen die vervangen moet worden. Ik kan dat zelf niet en ik heb ook geen geld voor een vakman. Ik vergoed de klus in natura.
Dakpan vervangen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten