Gratis Aanmelden

Gescheiden LonelyLady zoekt contact

LonelyLady (32)

Ondanks mijn relatie voel ik mij met regelmaat alleen. Mijn partner is veel weg en veel aan het werk, en ook op die momenten heb ik behoefte aan aandacht en vooral een aanraking. Ik wil het gevoel dat ik er toe doe, en dat vaker dan een week in de maand. Intimiteit, samen zijn en waardering is voor mij belangrijk.

Maak contact met haar
  1. Naam: LonelyLady
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats: Mook en Middelaar
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Gescheiden LonelyLady van 32 uit Mook en Middelaar, Limburg zoekt contact
pastafari (48)
★★★★★
Serieuze gesprekken of oppervlakkig gezwets? Bij mij is alles mogelijk!
Moeder Pastafari zoekt man
veenbloem (49)
★★★★☆
Nu al weer 3 jaar gescheiden, en hoop een maatje te vinden, om gezelligheid mee te kunnen delen. Ik ben niet ongelukkig, heb verder alles wel op de rit. Alles begint met een eerste indruk, vriendschap. Ik verzorg mij goed, kleed mij modern casual,trendy,zakelijk. Ook ben ik rustig van aard, eerlijk en trouw, en kan slecht tegen pushen dwang of gemanipuleerd te worden.
Rijpe Veenbloem zoekt sexdating
Gynnie (49)
★★★★★
Ben nog al onzeker geworden na wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen jaren. Ik weet het als je naar mijn foto's kijkt lijkt het niet zo maar diep van binnen ben ik vaak onzeker. Dus ik zoek een leuk persoon die eens iets wil ondernemen.
Mama Gynnie zoekt contact
Katn (47)
★★★★★
Hi leuke heren! Ik ben een sexy dame en ik schaam me nergens voor, ik heb daarom ook zin om helemaal los te gaan en als jij dat ook wilt dan hebben we elkaar gevonden.
Geile Katn zoekt relatie
Gerryanne (48)
★★★★★
Na een gewelddadig huwelijk ben ik een paar maanden geleden bij mijn man weggegaan. Wat een heerlijk gevoel is het om weer helemaal vrij te zijn. Om te kunnen doen wat ik wil, ik kan weg gaan wanneer ik wil en ik hoef niet meer bang te zijn. Het enige wat ik wel mis is de seks. Niet met mijn ex want dat was geen fijne seks maar ik mis het om af en toe intiem te zijn met een lieve man. Een man die mij met respect behandeld en waarbij ik mijzelf kan zijn. Ik ben niet iemand die alleen naar een café gaat dus ik probeer het maar op deze manier.
Geile Gerryanne zoekt dating
Maalise (47)
★★★★★
Alleen serieuze mannen reageren graag, aan een one night stand ben ik niet op zoek, daarvoor pluk ik wel een man uit de kroeg als dat nodig is. Wil een relatie aangaan met een lieve man die een mooi karakter heeft.
Dame Maalise zoekt dating
Madelon
★★★★★★★★★★
Mijn garage staat vol met dingen die naar de stort moeten, maar mijn auto is te klein en ik heb geen aanhanger. Ik kan wel heel goed pijpen en ik slik eventueel ook.
Garage opruimen (Klus van 2 uur)
Ainoa
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een nieuwe woonruimte in Drenthe. Als jij voor mij de gouden tip hebt zal ik je in natura belonen! Dus voor een persoon, huis of appartement, met garage.
Woonruimte gezocht (Klus van 2 uur)
Ellanoor
★★★★★★★★★★
Er zit al ruim twee jaar een flink gat in mijn muur, wat ik dicht moet maken van mijn huisbaas. Kun jij me helpen? Dan gebruiken we het gat eerst als gloryhole... ;-)
Stuccen (Klus van 1 uur)
Tanneke
★★★★★★★★★★
Wij zijn een bi/lesbisch koppel en we zoeken iemand die voor onze hond kan zorgen voor een weekje. We willen je graag belonen met een triootje na afloop van onze vakantie.
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten