Gratis Aanmelden

Rijpe LisaHasselt zoekt contact

LisaHasselt (26)

Hoi ik ben Lisa, woon in Hasselt en zoek iemand uit de regio die een keertje wil rollebollen samen! Graag een oudere man wel. Ik val niet zo op jonge gasten.

Maak contact met haar
  1. Naam: LisaHasselt
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Woonplaats: Zutendaal
  4. Provincie: Vlaams-Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Rijpe LisaHasselt van 26 uit Zutendaal, Vlaams-Limburg zoekt contact
Supri1es (49)
★★★★★
Het uiterlijk is voor mij totaal niet belangrijk, het gaat er bij mij om te ik gelijk goed gevoel bij jou heb. Ik ben op zoek naar een gezellige en leuke man, iemand met een lief karakter waar mee ik alles mee kan delen.
Milf Supri1es zoekt sex
Felieana (48)
★★★★☆
Een stevige vrijpartij is waar ik erg naar uitkijk, hoop dan ook snel een lekkere vent te vinden die mijn goddelijke lichaam een keer wil verwennen. Hoop snel een reactie te krijgen en met jou een nachtje door te brengen.
Moeder Felieana zoekt man
Bartenderrr (47)
★★★★☆
Geile barvrouw wil gewoon hard neuken! Hou van oraal, anaal en lekker lang voorspel. Een vluggertje in een donker steegje of bosje sla ik ook niet af!
Moeder Bartenderrr zoekt sexdating
Lexieta (48)
★★★★☆
Mooi, lief en een beetje avontuurlijk, dat ben ik ten voeten uit. Zoek een man die ook zo in elkaar zit en dat we samen lang mogen genieten van de avonturen die we met elkaar gaan doormaken en natuurlijk van de liefde.
Hete Lexieta zoekt sex
Marie_L (48)
★★★★★
Al jaren loop ik met een wens rond en dat is om eindelijk weer eens lief te hebben. Ik heb zoveel te geven, maar iedere keer stoot ik weer mijn neus. Is er dan werkelijk geen man te vinden die vol voor de liefde wil gaan?
Moeder Marie L zoekt contact
Lalyflor (47)
★★★★★
Natuurlijk ben ik niet meer de aller jongste maar dat zegt helemaal niks. Ik ben nog steeds zo geil als vroeger en krijg er nooit genoeg van. Nu nog een leuke man vinden.
Milf Lalyflor zoekt sex contact
Magdalena
★★★★★★★★★★
Ik schat dat het zo\'n drie uur werk is om een vinyl vloer te leggen, wat me normaal gesproken een hoop geld zou kosten, maar ik zit nogal krap en betaal dus met seks.
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
Liecke
★★★★★★★★★★
Ik snap echt totaal niet hoe ik mijn webcam aan de praat krijg. Ik heb windows vista en krijg steeds een error. Wie kan mij helpen? Beloning is pijpbeurt met slikken.
Webcam installeren (Klus van half uur)
Josephine
★★★★★★★★★☆
Ik heb een schilderklus waar je een paar uurtjes zoet mee zult zijn, maar ik denk dat de beloning niet slecht zal zijn... wat denk jij? Kom jij me binnenkort helpen?
Schilderklus (Klus van 2 uur)
Elcke
★★★★★★★★★☆
Mijn werkster is ziek en ik zoek iemand die mijn huis wil stofzuigen. Het leek me leuk om een keer niet met geld te betalen, maar met iets veel originelers... Wat denk je?
Stofzuigen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten