Gratis Aanmelden

Rijpe Brigitta zoekt dating

Brigitta (38)

Ik ben een lieve en rustige dame, die op zoek is naar wat afleiding.

Maak contact met haar
  1. Naam: Brigitta
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: s-Hertogenbosch
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Rijpe Brigitta van 38 uit s-Hertogenbosch, Noord-Brabant zoekt dating
Tederheid (47)
★★★★☆
ik wil graag eens met iemand een erotisch avontuur hebben, voornamelijk tedere seks vind ik zo lekker en kan ik erg van genieten. Als jij denkt dat je met mij dat waar kan maken, aarzel dan niet en help mijn verlangens onder bedwang te krijgen.
Dame Tederheid zoekt relatie
OhwilX (49)
★★★★☆
Ik hou er wel van, kom je bij me langs?
Hete OhwilX zoekt jongen
DaisyDuck (49)
★★★★☆
Wie had ooit gedacht dat ik hier ooit zou staan. Nadat mijn man me bedroog en verliet voor zijn jongere secretaresse en ik nu al 2 jaar alleen ben. Tijd voor wat nieuws dus.
Vrouw DaisyDuck zoekt contact
Daisedais (48)
★★★★★
Nadat ik gescheiden ben, ben ik in een soort gemeenschap gaan wonen. Het bevalt me daar heel erg goed, altijd gezelschap, heel fijn is dat. Maar wat ik daar wel mis, is een flinke pot sex. Die heb ik al een tijdje niet gehad, dus als je je geroepen voelt een dame in nood te helpen, laat dan wat van je horen.
Hete Daisedais zoekt jongen
2voor1 (48)
★★★★★
Hallo, misschien zoek ik jou, een niet drinkende man, niet direct sex gericht, ( niet alles tegelijk) , ik ben een rookster, geen drinker, en zoek een date om te kijken of het klikt, daarna zien we wel verder
Rijpe 2voor1 zoekt sex
Gwenda (49)
★★★★☆
Ik zal eerlijk zijn dit is niet de eerste site waar ik mijn geluk op beproef en ik zal jullie niet lastig vallen met allerlei dingen die je niet wil lezen. Ik ben gescheiden is een lang verhaal wil je niet weten anders moet je het vragen, Ik rook niet en hou wel van een wijntje op zijn tijd.
Mama Gwenda zoekt man
Vere
★★★★★★★★★★
Mijn grasmaaier is kapot en mijn tuin van 300m2 mag wel eens gemaaid worden. Kom jij dat voor me doen met jouw maaier? Nemen we daarna samen een bad... deal?
Gras maaien (Klus van 2 uur)
Stacy
★★★★★★★★★☆
Ik heb een kapotte wasmachine en ook al heel lang geen goede sex meer gehad. Als we dat nu eens konden combineren? Stuur je me even een fotootje van je?
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
Diecke
★★★★★★★★★☆
Mijn terras is grijs-groen en moet dringned schoongemaakt worden. Ik kan echter niemand daar voor vinden. Als jij dat voor mij wilt don ben ik best bereid om je in natura te vergoeden..
Terras schoonmaken (Klus van 3 uur)
Anne-Floor
★★★★★★★★★☆
Hi, ik ben Anne-Floor, studente en mijn computer is vastgelopen door een update... Als jij het oplost laat ik je met mijn borsten spelen, zoals als je wilt
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten